Oma juttu Yhteystiedot
ylöjärven fröökynä kekru

Ylöjärvellä juotiin uuden Fröökynän kahveet

20.04.2017 - 05:00

Koska juhlat olivat ja missä? 12.3. Ylöjärven kaupungintalolla.

Mitä te juhlitte? Valittiin uusi Fröökynä, juhlittiin Ylöjärvi-Seuran 50- vuotiasta naistoimikuntaa ja palkittiin ansioituneita.

Oliko ohjelmaakin? Juhlapuhuja Riitta Mäkinen puhui vaikuttajanaisista 100 vuotta sitten. Menestyvät naiset saivat 100 vuotta sitten kokeneemmilta tukea ja rohkaisua. Gilda ja Pasi Leppänen esiintyivät suurella charmilla.

Mistä siellä puhuttiin? Valto Koivula julkisti uudeksi Fröökynäksi Tarja Toivosen. Tarja on aktiivinen ja pitkäaikainen yrittäjä ja alansa uranuurtajia. Kotiseutuliiton kultaisen ansiomerkin saanutta Kerttu Blomia ja muita ansiomerkin saajia kiitettiin panoksesta paikallisuudelle.

Säilyikö sopu? Yhdessä nautittiin Fröökynän kahveet, ja paikalla olleet aikaisemmat Fröökynät asettuivat kuvaan Tarja Toivosen kanssa (eturivissä toinen oikealta). Moni oli pukenut Ylöjärvi-puvun ylleen.

Kuka raportoi? Puheenjohtaja Minna Sorsa.

Jätä kommentti