Oma juttu Yhteystiedot
PIONII

Pioni-pirtillä päätettiin Mopo-projekti

20.04.2017 - 05:00

Koska juhlat olivat ja missä? Pirkanmaan Omaishoitajat ry PIONIn Pioni-pirtillä vietettiin laskiaistiistaina 28.2. omaishoitajien ja hoidettavien hemmottelupäivää. Samalla pidettiin PIONIn Monikulttuuriset Pirkanmaan Omaishoitajat eli Mopo -projektin päätöstilaisuus.

Mitä te juhlitte? Monikulttuuriset Pirkanmaan Omaishoitajat -projekti onnistui juhlimisen arvoisesti edistämään vuorovaikutusta kantaväestön ja venäjänkielisten sekä muiden entisen Neuvostoliiton alueelta peräisin olevien omaishoitajaperheiden välillä.

Oliko ohjelmaakin? Hierontaa, verenpaineen mittausta, puristusvoiman testausta, kynsien hoitoa ja tukanleikkuuta virkistävän yhdessäolon lisäksi. Laskiaispullat, makkarat ja suklaapiirakat maistuivat hernekeiton ja pannarikahvin ohella.

Mistä siellä puhuttiin? Puheenjohtaja Aarre Alanen ja MoPO:n projektipäällikkö ja projektikoordinaattorit esittelivät monikulttuurisuushankkeen toimintaa.

Säilyikö sopu? Tänäkin vuonna lähes sata kävijää täytti pirtin.

Kuka raportoi? Leo Pionista.

Jätä kommentti