Oma juttu Yhteystiedot
Hella ja Huone_3

Tönkkösuolattua silakkaa ja perunavelliä vuoden 2017 tyylillä

19.04.2017 - 10:43

Uusi keittiömestari Markus Rosenberg on vienyt ravintolaa entistä selkeämpään suuntaan. Kun listassa lukee sipuli, ruoka todellakin maistuu sitten sipulilta. Hellan ja Huoneen ruoka on niin erinomaista kuin se on parhaimmillaan ollut: kaunista, elämyksellistä ja monin paikoin hyvin suomalaista.

Hella ja Huone juhlii ensi vuonna kymmenettä vuottaan Arto Rastaan komennossa. Alun perin ranskalaisena bistrona aloittanut ravintola ammentaa nyt entistä enemmän suomalaisuudesta. Rastaan mukaan nykyään korostuu myös sesonkien hyödyntäminen ja kasvisten käyttö.

Ravintolat
Hella ja Huone
Salhojankatu 48, Tampere, p. 010-322 3898, ravintola@hellajahuone.fi
Avoinna: to–la kello 18 alkaen.
Hinnat: Menu 90 euroa (puolikas 65), viinipaketit 34, 52 ja 70 euroa.
Tuomio: Hella ja Huone osoitti jälleen, että se on yksi Tampereen ja koko Pirkanmaan korkeatasoisimmista ravintoloista. Keittiömestari Markus Rosenberg on tuonut Arto Rastaan ja edellisen keittiömestarin Juho Rajamäen luomaan suureen linjaan omia sävyjään ja tulos on erinomaisen onnistunut.

★★★★★

Vesa Laitinen
Koko arvio on julkaistu Aamulehdessä 14.4.2017

 

Jätä kommentti