Oma juttu Yhteystiedot
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikennemerkkivarkaita Ruutanassa?

19.04.2017 - 08:46

Löysin maanantaina lenkkeillessäni kaksi kylttiä pellonreunasta. Niitä oli hieman peitelty oksilla ja heinillä. Toisessa lukee Jyväskylä 135 ja Suinula. Toisessa lukee Jyväskylä 135. Ajelin sitten poikkeamaan ysitien kupeessa, ja sieltähän ne kyltit on näköjään revitty pois.

Kyltit on Kangasalla Ruutanassa, Franssilan alueella. Klingsporintie on päättyvä tie, ja ne on ihan sen lähellä pellonreunassa. Klingsporintien päästä löytöpaikkaan on vain parikymmentä metriä, ja ihan perille asti pääsee kyllä autolla, siitä kulkee traktori.

Korvenperäntien ja Ruutanantien risteyksestä puuttuu kyltit myös, ja toiselta puolelta Suinula 3 -kyltti on käännetty väärinpäin.

Olemme ottaneet yhteyttä Destiaan.

M

Jätä kommentti