Oma juttu Yhteystiedot

Rikollisia kahvilassa!

06.04.2017 - 14:41
Kävimme tyttäreni kanssa Pyymäen kahvilassa tiistaina 4.4. Upean kahvilan rauhallisen tunnelman rikkoi sisään tullut ulkolaisen näköinen kerjäläinen, jonka henkilökunta kyllä hetimiten ajoikin ulos. Mutta tämä olikin taitavasti tehty yhteistyö kahvilassa istuneen myöskin ulkolaisen pariskunnan kanssa, nimittäin tapahtuman aikana takkini taskussa olleesta lompakosta vietiin setelit selkäni takaa!

Niin huomaamatta kaikki tapahtui,että huomasin vasta myöhemmin tapahtuneen tosiasian. Etelän lomakohteissa on varoiteltu tapauksista, joissa aiheutetaan hämminkiä esim. tappelun nujakan tms.avulla, jolla kohteen huomio kiinnittyy muualle. Olkaa siis tarkempia kuin minä.

Paul-Erik

Kommentit (1 kpl)

  1. 1
    Nimetön says:

    Kovin ”turisti” myönteistä toimintaa.

Jätä kommentti