Oma juttu Yhteystiedot
bussissa

Älä tuki käytävää nyssessä

03.04.2017 - 10:38
Olen jo pitkään ihmetellyt näitä henkilöitä jotka pelkäävät joko eksyvänsä linja-autossa tai ehkä he pelkäävät sitä, että auton keskioven joku varastaa kesken matkan ja heidän asiansa on vahtia, ettei näin käy.

Ennen vanhaan ei ovea saanut kiinni, jos joku seisoi liian lähellä sitä. Ko. ovivahdit tarrautuvat oven pielen tankoon apinan raivolla ja ei puhettakaan, että väistettäisiin ulos meneviä matkustajia, mitä pidemmän matkan voi ovea vahtia, sen parempi.

Nyt on vielä tullut muotiin ”naamakirjassa roikkuminen”. Ilmeisesti täytyy ottaa selfieitä ja jakaa muillekin kuva oven suussa seisomisesta.

Täytyisi tuoda autoihin nuo vanhat kunnon matkustuksen ohjeet kuten esimerkiksi kuva lihavasta miehestä joka tukki koko käytävän ja oli varustettu tekstillä ” Älä seiso niin kuin pataässä, kuten äijänkuva tässä, anna muillekin tilaa, ettet heidän matkaansa sä pilaa”.

Tapsa

 

Kommentit (1 kpl)

  1. 1
    Tapsa, ajattelitko loppuun says:

    Eli älä seiso käytävällä jos on istumapaikka vai mikä tässä kuvassa ideana on? Ei näy kukaan kulkevan tuossa ulos tai sisään… hämmentää kovin. ethän vain sitten ottanut kuvaa noista tytöistä, se kun ei mene enään julkisen paikan kuvaamisen piiriin vaan pitäisi olla lupa heiltä. varsinkin kun ovat tunnistettavissa.

Jätä kommentti