Oma juttu Yhteystiedot
kekru soitto

Hernekeitto ja pannari maistuivat Kuohenmaan koululla

16.03.2017 - 05:00

Koska juhlat olivat ja missä? Torstaina 23.2. oli taas se aika vuodesta, jolloin Kangasalan eläkeliittolaiset yli yhdeksänkymmenen jäsenen voimin suuntasivat kulkunsa Kuohenmaan koululle.

Mitä te juhlitte? Vietimme laskiaistapahtumaa, jonka kuohenmaalaiset jäsenemme, ties jo kuinka monetta kertaa, järjestivät.

Oliko ohjelmaakin? Tärkeä osa tapahtumaa oli tosi maukas laskiaisruoka: taidolla valmistetut hernekeitto ja pannari sekä kahvi pullan ja toscapiirakan kera. Nam. Ja harmaita aivosolujamme virkisti visainen tietokilpailu, jännitystä toivat arpajaiset sekä kulttuuripuolella kuulimme runonlausuntaa ja haitarimusiikkia.

Mistä siellä puhuttiin? Iloinen puheensorina täytti koulun ja puheenaiheet olivat monensorttiset. Ensikertalaiset ihmettelivät muun muassa kotikuntamme laajuutta, sillä onhan Kuohenmaan koululle keskeltä pitäjää joltinenkin matka.

Säilyikö sopu? Tähän kysymykseen on aina niin vaikea vastata, koska meillä on itsestään selvää, että mitään toraa ja erimielisyyttä ei ole tällaisissa tapahtumissa.

Kuka raportoi? Säpyskän Seija.

Jätä kommentti