Oma juttu Yhteystiedot
pali

Kuljettaja autokouluun, koska ei tunne liikennemerkkejä

15.03.2017 - 15:06

Palin palvelubussi pysäköi päivittäin Lielehden Citymarketin pihassa, sisäänkäynnin vieressä, vaikka pysähtyminen siinä kohtaa on kielletty. Lisäkilven mukaan pysähtyminen on sallittu takseille ja huoltoajolle.

Bussi on pysäköitynä, moottori sammuksissa ja kuljettaja kaupassa. Lisäksi pysäköidyn bussin edessä on suojatie, johon pitää olla matkaa vähintään viisi metriä. Yksikään ohiajava auto ei pysähdy suojatien eteen pysäköidyn bussin viereen, vaikka laki niin edellyttää, koska suojatien merkki ei bussin takaa näy.

Laillinen paikka on kyseisen suojatien toisella puolella.

Jari

Kommentit (1 kpl)

  1. 1
    Uuno says:

    Kuljettaja siis tietää, mikä on liikennemerkkien painoarvo yksityisellä alueella. On tullut autokoulu käytyä siis, vaikka olisikin kohteliasta noudattaa alueen omistajan toiveita.

Jätä kommentti