Oma juttu Yhteystiedot
IMG_9836

Matkailuoppaat viettivät nimikkopäiväänsä

09.03.2017 - 05:00

Koska juhlat olivat ja missä? Tampereen matkailuoppaat juhlistivat kansainvälistä matkailuoppaan päivää Keskustorilla 21.2.

Mitä te juhlitte? Esittelimme toimintaamme ohi kulkeville tamperelaisille ja pidimme juhlapäivän kunniaksi viisi maksutonta Keskustori vartissa -miniopastusta, joille osallistui yhteensä 37 innostunutta kuulijaa.

Mistä siellä puhuttiin? Oppaidemme pitämillä reilun 15 minuutin kierroksilla kuultiin muun muassa Keskustoria reunustavien rakennusten arkkitehtuurista, Vanhan kirkon historiasta, tamperelaisesta teollisuudesta ja merkkitapahtumista, jotka ovat vetäneet Keskustorin täyteen tamperelaisia.

Säilyikö sopu? Totta maar! Sekä oppaat että kuulijat olivat yhtä mieltä siitä, että kyä Keskustori on Tampereen syrän!

Kuka raportoi? Yhdistyksen jäsen Sallamari Angeria.

Jätä kommentti