Oma juttu Yhteystiedot
hype_kuvanmuokkaus

Kommentit (5 kpl)

 1. 5
  Vanhoissa autoissa on tarpeeksi jännitystä! says:

  Voi kehevatsu – aivan liian suuria ja pelottavia laitteita hankitaan Särkänniemeen! Suurin osa huvipuistokävijöistä ei tarvitse X:ää ja Hypeä. Särkässä on jo Tornado ja liuta hurjia vempaimia, joissa kävijä saa mahansa ja päänsä sekaisin!

  Pitäisikö olla huolissaan? 100 km huippunopeus, lähes 50 metrin korkeus, räjähtävät lähtökiihdytykset, korkkiruuvikiepit ja yli 90 asteen kulmassa tapahtuvat syöksyt kuulostavat kamalalta!

  Muutama vuosi sitten toteutettu Särkänniemen kausikorttiuudistus on epäonnistunut. Nykyinen kausikortti on voimassa vain kesäkauden. Huvipuistokauden ulkopuolella kausikorttiasiakas maksaa kalliit sisäänpääsymaksut talvikaudella auki oleviin kohteisiin. Asiaan on saatava pikainen muutos! Kausikortin tulee olla voimassa koko kalenterivuoden ajan!

 2. 4
  jive says:

  kaippa tuossa ajatellaan visuaalisuutta, koskapa ravintolatasanne on 120metrissä ja näköalatasanne 110 metrissä. Näilläkin arvoilla mennään lähemmäs kolmannesta kuin puolikasta jos lisäksi otetaan huomioon että Hype taitaa rakentua liki järven pintaan ja tornin pohja on vielä 15 metriä siitä ylöspäin.

 3. 3
  Viipperä says:

  Mitä jos oksentaa? Tai jostain lentää lätty naamaan?
  That´s not FUNKY!

 4. 2
  Pitkävihainen says:

  Vaikka tulisi millainen laite tahansa, ei perheemme astu Särkänniemeen jalallaan. Delfiinien törkeä kohtalo muistetaan.

 5. 1
  Aamukehti-fani says:

  ”Se kurkottaa peräti puoleen väliin Näsinneulaa.”

  Laitteen korkein kohta on 45 m. Näsinneulan korkeus on 168 m. Millä matematiikalla 45 m on ”liki puolet” 168 metristä?

Jätä kommentti