Oma juttu Yhteystiedot
flip1

Kommentit (2 kpl)

 1. 2
  Nimetön says:

  Kiitos Jukka ! Hieno artikkeli – Hyvä että näitä täällä vähän harvinaisempiakin lajeja tuodaan esille :) Ja kyllä – ´Kalkku Arcade´ kuulostaisi jostain syystä vähän hassulta, ehkä siksi että Ikuri on tullut paljon tutummaksi esim. erään paikallisorkesterin toimesta :)
  Moro Rules! T: Jampe

 2. 1
  moro says:

  Toimittaja Jukka Manninen; Kalkun flipperitaivas? Ja sitten onkin Ikurissako? Vai ymmärsinkö väärin? Paikallistuntemus hyödyksi – toimittajan työssä. Vähimmäisvaatimus paikallislehdessä…

  —-

  Eikö tullut mieleen, että kyseessä voi olla jokin muu selitys kuin paikallistuntemus? Sitä paikallistuntemusta Morosta löytyy meinaan enemmän kuin monelta muulta.

  Tässä Ikuri – Kalkku -tapauksessa selitys on, että ensimmäinen harrastajan perustama flipperihalli oli Ikurissa ja nimeksi tuli komeasti Ikuri Arcade suuren maailman malliin. Kun lisää tilaa sitten tarvittiin, se muutti Kalkkuun. Nimi kuitenkin säiltyettiin Ikuri Arcadena.

  Manninen/Moro

Jätä kommentti