Oma juttu Yhteystiedot
Tapsa Rautavaara_3/Pääkuva

Kommentit (3 kpl)

 1. 3
  Päivi/ jutun kirjoittaja says:

  Rautavaara-ilta oli ja meni. Olin paikalla. Kirkko oli aivan täynnä väkeä, joten askeleet veivät parvelle, koska olisi pitänyt tulla paljon paljon aikaisemmin, että olisi mahtunut Aleksanterin kirkon kirkkosalin alakertaan. Esitys oli huikaisevan hyvä. Kyllä näki, että Pispalan porukka jaksaa treenata kunnolla esityksensä. Kiitos ja syvä kumarrus solisteille, muusikoille ja kaikille esiintyjille. Olitte ruusujenne arvoiset. Oikeastaaan on harmi, että esityksiä oli vain tämä yksi kerta. Hieno Rautavaara-ilta ansaitsisi useampiakin esityksiä, jotta mahdollisimman moni saisi sen nähdä. Tämä vain ei ole mahdollista. Varmaankin diakonityölle kertyi ihan mukava summa. Hyvä asia sekin!

 2. 2
  Musiikkia kaikille :) says:

  Kiitos Kirkolle! Hianoo kun järjestätte näitä konsertteja, upeaa! Voi vähävarainenkin osallistua.. Olen seurannut vastaavia muita ”julkkis” konserttitarjontoja näin joulun alla, niin järjestäen on liput ja hintana palttiarallaa 30€. Mielestäni aivan liikaa :(

 3. 1
  Nimetön says:

  Suomen hallituksen pitäisi hävetä, kun tällaisia konsertteja joudutaan järjestämään. Hallitus leikkaa vähävaraisilta loputkin elämisen mahdollisuudet ja jättää vastuun vapaaehtoisten keräysten varaan.

Jätä kommentti