Oma juttu Yhteystiedot
leo19

Kommentit (7 kpl)

 1. 7
  vierailija says:

  Burgerien sämpylät olivat hyvin tummaksi paistettu, melko kylmiä, annokset kokonaisuudessa pienet hintaansa nähden. Palveluun voisi myöskin kiinnittää vielä huomiota. Ruokailu saa jäädä väliin seuraavan kerran.
  Leikkipuisto sinänsä oikein mukava,hyvä ilmastointi, leppoinen tunnelma
  tulemme toistekin ehdottomasti
  Siisteydestä täydet pinnat.

 2. 6
  Arska_aa says:

  Lapsille on pallomeri ja aikuisille pullomeri?
  Vai tarviiko aikuisten yhä mennä ruotsinlaivalle sitä varten.

 3. 5
  Nimetön says:

  Kyllä tamperelaiset aikuiset ovat laskeneet monta vuotta liukumäkeä Hop Lopissa, joka on edelleen toimiva, vaikka vähän päivityksen tarpeessa kalusteiden, ruoan ja siisteyden suhteen. Ja siellä ovat aina äänekkäät pelikoneet häirinneet (koris, jääkiekko, jalkapallo ja ilmakiekko silti hyviä). Hyvä kun tulee lisää liikuntapaikkoja, Leon maa vaikuttaa hienolta. Muistakaa myös Lasten Kupla ja Kuplan Parkour- puoli.

 4. 4
  Kallista says:

  Leon leikkimaan kotisivuilla hinnaksi ilmoitetaan 8 euroa vain 1 vuotiaille…

 5. 3
  Eimennytunteisiin says:

  Mä en kyllä tiedä missä sanottiin että Tamperelainen, mutta turkulaiset on tunnetusti tietysti huumorintajuttomia pukuihmisiä ilman leikkimieltä.

 6. 2
  Anne says:

  Tamperelainen aikuinen haluaa vielä liukumäkeen. Jostain kumman syystä en turkulaisena ylläty yhtään…

 7. 1
  Normit romukoppaan says:

  Vihdoin! Käsittämätöntä, ettei aikuisille oikeasti ole liukumäkiä. Jotkut meistä kun ei häpeile pitää hauskaa muutenkin kuin ryyppäämällä. Ja kyllä, tarkoitan sitä, että laskisin ilman lapsia, koska omia ei ole, eikä tule. Ennenkuin joku tuomitsee jo noista pienistä valinnoistani, kannattaa kysyä itseltään, kumpi meistä silloin on se ongelma, kun siitä pahastuu?

Jätä kommentti