Oma juttu Yhteystiedot
nousuun9

Kommentit (1 kpl)

  1. 1
    Punapaita says:

    Mitä olen pelejä seurannut, niin TPV:llä on oikeasti vielä pitkä matka siihen, että pärjää edes joten kuten naisten ykkösessä, mutta ehtiihän sitä ensi talven aikana vielä harjoitella. Kokemusperäisesti voi sanoa, että vasta kun omalla sarjatasolla pelaa täysin ylivoimaisen kauden, voi olla toiveita pärjätä ylempänäkin. Nyt ei pelaaminen vielä ole riittävällä tasolla, vaikka lohkovoitto irtosikin (vrt. viime kauden voittajan Pallo-Iirojen surullinen taival ylempänä).

    Ilveksestä varmaan vuotaa jatkossakin TPV:n riveihin sellaisia hyviä pelaajia, joita liigajoukkueen överiksi vedetyt harjoittelumäärät eivät syystä tai toisesta kiinnosta, joten sikäli tilanne on erilainen kuin Raumalla. Tosin Ilves tukkii pelaajavuotoa jo nyt nostamalla naisten kakkosjoukkuetta kovaa vauhtia kohti ylempiä sarjatasoja, joten jossain vaiheessa TPV:nkin täytyy perustaa toimintansa oman juniorituotannon varaan.

    Onnea nousukarsintoihin Pietarsaaren ylpeyttä FC Unitedia vastaan! Toivottavasti seura raottaa myös kukkaronnyörejään, jos nousu kallishintaiselle sarjatasolle onnistuu.

Jätä kommentti