Oma juttu Yhteystiedot
bus 2

Kommentit (6 kpl)

 1. 6
  ... says:

  Tamperelaista uutisointia on mm. sellainen, että tämä uutinen, koska ei saa bussinkuljettajia kehuvia kommentteja, ei ole enää muutaman kommentin jälkeen etusivulla. Toisin menettelee moro-lehti monien muiden tällaisten uutisten kanssa jolloin kommentteja voi olla sata. Helsingin sanomat ja aamulehti on todella erilaisia lehtiä.

 2. 5
  Anne says:

  Niin marssin mykkänä minäkin niin kauan, kun kuljettaja ei tee elettäkään edes vilkaistakseen kyytiin nousijaa. Ei houkuttele tervehtimään.

  Lahdessa asuessani törmäsin tuohon takaovelta kiitosten kailottamiseen. Vierastan sitä muutenkin, mutta kaupungin busseihin se ei kuulu, vaan minulle ainakin tulee sellainen ”nostanpa tässä nyt omaa häntääni ja kailotan kiitos”-olo noista tyypeistä.

 3. 4
  tkl:lle says:

  v 2006 oli asiat niin, ettei tkl:n bussien kuljettajat osanneet sanoa yhtään mitään matkustajille. Nyt ovat oppineet ja odottavat sitä että matkustajat tervehtivät. Matkustajat osasivat tervehtiä paljon enbnen kuljettajia. Asia on ollut helsingissä aivan toinen ja tampere on maalaiskaupunki jossa meni vähintään 10 vuotta bussinkuljettajilla opetella puhumaan. Ehdin kyllästyä odottamaan että osaavat puhua.

 4. 3
  Saara says:

  Juu… 27 ajoi se kuski tänä aamuna Paunulla. Tekee mieli kävellä, ennenkuin menee sen kyytiin !

 5. 2
  Piipalainen says:

  Entäs sitten, kun yrittää tervehtiä kuskia vuoden pari, eikä hän vastaa ?????
  Kyseessä aina sama kuski, joka on saanut kuulemma huomautuksiakin asiasta, vaan eipä ole auttanut !!!!
  Kyse ei ole TKL:n kuskista vaan Paunun :(

 6. 1
  Nimetön says:

  Hyvä juttu, useammastakin bussista voisi tehdä saman tutkimuksen.
  Itse kuulun tähän tervehtivään joukkoon. Hyvät tavat jo velvoittaa sisään astujaa tervehtimään, eikä odottaa josko kuski tervehtii. Poistuessa kiitos on paikallaan. Osa kuskeista urahtaa jotain epämääräistä, suurin joukko vastaa iloisesti ja vain todella harva (nuorempi kuski) katsoo että puhuikos tuo muija mulle. Osa heilauttaa poistuessani kättään vastauksena kiitoksee, osa kiittää, osa huikkaa heipat. Bussi nro:5 on paras ja siksi tämän kirjoitin. Kiitos :-)

Jätä kommentti