Oma juttu Yhteystiedot
TammerinAarteet_Paakuva

Kommentit (4 kpl)

 1. 4
  Tyylitajua lisää says:

  Tammerin kermakot! Käyttöä olisi myös keskustan kahviloissa, koska niissä saa ottaa kermaa litran pahvipurkista , jos sitä ainetta yleensä löytyy. Voi kun saisi vanhan tyylin takaisin! Ihan hävettää kermakahvin tarjoilu. Tehkää juttu jos asiat parantuisivat.

 2. 3
  Anne says:

  ” Mielellämme katamme aamiaiselle ravintolahopeiset kermakot ja sokerikot. ”

  Tämähän on tavattoman hieno ele ja kaunis ajatus, mutta tunnetusti epäluuloisena ihmisenä en voi olla miettimättä, että entäs jos joku keksii vohkia ne? Nykyäänhän kaikki täytyy olla joko lukittu tai pultattu kiinni, jos haluaa, ettei sitä varasteta.

 3. 2
  belisah says:

  Tammeriin liittyy todella paljon tarinoita. Olen kuullut niitä isältäni, joka työskenteli hotelli Tammerissa vv. 1932-1980. Hän myös sai palvella marsalkka Mannerheimia. Isäni keräsi työssäoloaikanaan kuuluisuuksien ja päättäjien nimikirjoituksia kirjaan, joka on veljelläni. Tammerin tarinoita on julkaistu ainakin Raimo Seppälän teoksessa, joka käsittelee aihetta. Hallussani on monia kuvia ja lehtileikkeitä isäni työvuosilta.

 4. 1
  Kristiina says:

  Olisipa ollut hienoa, jos siistityn asun saanut vihreä puhelinkojukaunokainen niin ikään olisi saanut paikan jostain hotelli Tammerin ääreltä. Kumpikin on kaupunginarkkitehti Strömmerin suunnittelema, ja tyylillisesti koju sopisi paremmin hotellin ympäristöön kuin Keskustorille.

  Torilla se toisaalta on useampien nähtävillä (ja myös alttiimpana vahingonteolle), toisaalta taas tuntuu jotenkin hukkuvan Vanhan kirkon kylkeen.

Jätä kommentti