Oma juttu Yhteystiedot
20160409_201758

Kommentit (2 kpl)

 1. 2
  Lentoniilo says:

  Moron uutisoinnissa olivat käsitteet sikäli väärin, että kiihtyvyys olisi tässä tapauksessa ollut hyvä kääntää painovoimamonikerraksi eli keskipakoisvoiman g-voimaksi. Myös vertaus suihkukoneen lähtökiihdytykseen oli väärä. Siinä ei moista g-voimaa tule.
  Kun lentokoneella kaarretaan ilmassa voimakkaasti, tai tehdään silmukka, kohdistuu lentäjään keskipakoisvoimia – g-voimia. Ihan samalla tavalla ne nyt kohdistuvat laitteen ”silmukassa” kyytilisiin. Jos 4 geetä, niin 4 kertaa ihmisen kehon paino.
  Tämä kannattaa korjata, kun Suomessa laitetta mainostetaan!

 2. 1
  Piinamiina says:

  Eli vähän ärhäkämpi frisbee-laite (edesmennyt huvilaite s.niemessä), johon menee vähemmän ihmisiä. Kuulostaa hyvältä, mutta tulen vasta kun jonot on lyhyet, eli juhannuksena. T. 40 kertaa tornadon etupenkillä putkeen kun jonot sateisena juhannuksena 1hlö\10 min.

Jätä kommentti