Oma juttu Yhteystiedot
särkänniemi3

llmoittaudu: Lähde juoksemaan Näsinneulan portaita Moron joukkueessa

03.03.2016 - 11:35

Ilmoittaudu joukkueeseen tästä.

Juostavia, käveltäviä ja kävelyäkin hitaammin ylös huohotettavia portaita Tampereella riittää, mutta Suomen korkeimpaan näkötorniin ei ihan joka päivä pääse porrasteitse.

Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen, kun Moro kokoaa oman joukkueensa 12.3. Näsinneulassa järjestettäviin porrasjuoksukisoihin.

Kilpailuissa on kolme sarjaa: kilpasarjat miehille ja naisille sekä kuntosarja. Kaiken tasoisille rappujen nousijoille löytyy siis sopiva sarja.

Noustavaa on 651 porrasta. Vuonna 2012, kun Näsinneulassa viimeksi kisattiin portaiden nousussa, nopeimmat kipittivät tornin huipulle runsaassa kolmessa minuutissa.
Näsinneulan ennätys, kolme minuuttia ja neljä sekuntia, on silti vuodelta 1989. Ennätystuloksen tempaisi aikanaan palomies Jari Koistinen. Jos mielii rikkoa 27 vuotta vanhan ennätyksen, on juostava lähes neljän portaan sekuntivauhtia.

Onneksi kisan voi ottaa myös huvittelun ja kuntoilun kannalta – testata, selviääkö ylipäätään tolpillaan ylös asti, vaikka sitten kävellen.

Viivi Koivu
Kuva Annina Mannila
Moro, Siperia

Tule mukaan
juoksemaan
Moro tarjoaa Näsinneulan porrasjuoksukisan osallistumisen 1–5:lle innokkaalle, jotka ovat halukkaita kertomaan lehdessä, miltä kisasuoritus tuntui.
Ilmoittaudu mukaan. Kerro ilmoittautumisessa miksi juuri sinun pitäisi päästä testaamaan Näsinneulan portaita.
Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 6.3. kello 24, ja Moron tiimiin valituille ilmoitetaan maanantaina.
Jos et pääse Moron kautta mukaan, mutta sydämesi sykkii porrasjuoksulle, ehdit vielä tiistaina ilmoittautua kisaan 25 euron hinnalla järjestäjä Tres Hombresin sivuilla.
Lisätietoja kisasta ja tavallisen ilmoittautumisen löydät osoitteesta treshombres.fi/nasinneula-
porrasjuoksu.

Ilmoittaudu joukkueeseen tästä.

 

Kommentit (1 kpl)

  1. 1
    Heps says:

    Tää on hieno kokemus, viimekesänä saatii mahdollisuus polttariporukalle (Voicen huvipuistohaasteessa), että yksi juos tuonne huipulle. Tietysti pistettiin morsian juokseen, ei vissiin kovin yleinen juttu ole tämä.

Jätä kommentti