Oma juttu Yhteystiedot
TamU-K - FC Teivo7

Kommentit (4 kpl)

 1. 4
  Kohti Kabinetteja says:

  Nyt vaan viemään lapsilta leikkipaikkoja Tammelasta kuten muutkin potkijat suunnittelee…

 2. 3
  Olinhan siellä minäkin... says:

  ”anonyymi
  2.10.2015 10:44
  Paikan päällä Pynsällä nähtynä melko huonotasoinen (jopa alasarjapeliksi)”

  Makuja on monia, mutta täähän oli loppuun asti jännittävä ja kiimainen taistelupeli todella kovilla panoksilla. TamU-K:lle riitti ainoastaan voitto nousuun ja Teivo tarvitsi pisteet säilyäkseen Nelosessa. Jännitys näkyi toki kentälläkin välillä heikkoina suorituksina, mutta omasta mielestäni juuri panokset ja sitä myöten tunne kentällä toi matsiin reilusti enemmän tasoa vrt. jotkut 10-0 tiki-takailut ;)

 3. 2
  anonyymi says:

  Paikan päällä Pynsällä nähtynä melko huonotasoinen (jopa alasarjapeliksi) mutta hyvätunnelmainen futisottelu. Porukkaa hyvin katsomossa, kyllä tässä potentiaalia on yhdeksi Tampereen isoista seuroista kun tekeminen kentällä paranee.

 4. 1
  Riäväkylä says:

  Valtavat onnittelut kyllä TamU-K:lle! Hieno projekti kaiken kaikkiaan, ei muuta kun kohti uutta nousua ensi kaudella. Seura on sen kyllä ansainnut. Onnea matkaan!

Jätä kommentti