Oma juttu Yhteystiedot
kummitus 3

Kommentit (11 kpl)

 1. 11
  Tiedonhalinen says:

  Menisitte Näsilinnaan ennemminkin. Nimittäin jos jossain rakennuksessa Tampereella kummittelee, niin Näsilinnassa, sen takaa rakennuksen synkkä historia.

  Kertoisitko meille tietämättömille Näsilinnan synkästä historista.

 2. 10
  Anne says:

  Menisitte Näsilinnaan ennemminkin. Nimittäin jos jossain rakennuksessa Tampereella kummittelee, niin Näsilinnassa, sen takaa rakennuksen synkkä historia.

 3. 9
  Sini Kalevasta says:

  Nuo tutkijat yrittivät ns aaveita auttaa eteenpäin eli valoon. Ei se ihan tuolla tavalla onnistu ja JOS onnistui,ei ole mitään mieltä järjestää ns kummituskäyntejä enää ko teatteriin.

 4. 8
  hieno juttu says:

  Tampereella ja Pirkanmaalla riittää monia vastaavia paikkoja. Ihmisten kannattaisi enemmän tutkia niitä. Mahtavia, älykkäitä vastauksia tuli Tampereen Teatterissa. :) Toivottavasti näemme lisää videoita.

 5. 7
  Utelias says:

  Toivottavasti AL raportoi kiertokävelyn vaiheista ja tuloksista.
  Sinänsä hyvinkin mielenkiintoinen aihe.

 6. 6
  Sanna says:

  Voi hitsiläinen, olis yhden (h)aaveen täyttymys päästä mukaan ♥

 7. 5
  Tintti vm-64 says:

  MIELENKIINTOISTA ! ja hyvä erikoinen idea arvontoihin. Toivon vaan arpaonnea….päästä tutustumaan teatterin ”kulisseihin” aave aiheella.

 8. 4
  Aaro Strömmer says:

  Olisi todella mahtavaa päästä mukaanne aavejahtiin olen katsonut
  teidän kaikki tampereen tutkimuksenne

 9. 3
  Nimetön says:

  Kaupunki on täynnä hörhöjä, joten kyllä ne kummituksetkin sopivat joukkoon.

 10. 2
  Carl Palomäki says:

  Tampereen Teatterin kaksi kuollutta punakaartilaista eivät ole raatoja,vaan ruumita tai vainajia! Raato-nimitystäkäytetään kuolleesta eläimestä.

 11. 1
  markus is light says:

  todella mielen kiintoisia nämä teidän aavekokemukset ja se että teillä on laitteet millä tutkitte niitä ja pääsette havainnoimaan lähellä olevan henkilön,mielen kiintoista olisi päästä mukaan teidän tutkimukseenne sinne tampereelle mutta matkaakin on ja junalippukin maksaa jonkin verran ja ei saa myöhästyä junasta jos joku kerta tuutte tänne helsinkiin johonkin kohteeseen niin sit olisi mielen kiintoista päästä mukaanne.

Jätä kommentti