Oma juttu Yhteystiedot
risso3

Kommentit (3 kpl)

 1. 3
  Atalalainen says:

  ”Ensin muutetaan johonkin korpeen ja sitten ihmetellään ettei siellä ole palveluita ja keskustaankin matka kestää kauan? ”

  Ihan samaa mieltä. Vähäisiä palveluita? On totta ettei Rissossa ole palveluita, mutta Atalan Valintatalo+terveysasema ovat kilometrin päässä, samoin Leinolan kioski. Linnainmaan marktteihinkaan ei ole montaa kilometriä. Täytyykö kaikki olla nykyään oman ulko-oven vieressä?

 2. 2
  Heti kaikki mulle nyt says:

  Ensin muutetaan johonkin korpeen ja sitten ihmetellään ettei siellä ole palveluita ja keskustaankin matka kestää kauan? Elämä on valintoja.

 3. 1
  Liikennen pysähtyy Tampereelle tultaessa says:

  Tampere kaavoittaa ahkerasti Risson ja Atalan alueita. Tästä joutuu kärsimään valtion tietä numero 12 ajavat, joiden matka tyssää 7.35-8.00 välillä täysin jopa kilometri ennen Atalan liittymää Tampereelle päin ajettaessa. Tampere ei ole ohjannut liikennettä alueen pienasukasvaltaisilta alueilta muita reittejä, joten sieltä tulevat henkilöautot tukkivat liikenteen ruuhka-aikoina. Asiaa auttaisi, mikäli valtio osallistuisi Tampereen alueen väkimäärän lisäykseen laajentamalla tien 12 Atalan ja moottoritien väliseltä alueelta nelikaistaiseksi.
  Sama ongelma iltapäivällä toiseen suuntaan mentäessä. Valtio tänä vuonna tosin rakensi kiihdytyskaistan moottoritieltä tuleville, jottei jono venähdä moottoritielle asti.

Jätä kommentti