Oma juttu Yhteystiedot
penkola8

Tehtaanmyymälät: Nokialla Nanson Penkolassa pengotaan vaatteita tarjousrekeistä

04.04.2014 - 15:08


Penkola-nimi juontaa juurensa tehdaserien löytömyymälästä. Koska nimi on kiva ja asiakkaiden mieleen painunut, ei sitä muutettu, kun paikka muuttui puhtaasti Nanson tuotteita myyväksi tehtaanmyymäläksi.

Me eksyimme matkalla, vaikka navigaattorikin oli apuna, koska usko loppui kesken. Olisi kannattanut uskoa vain navigaattorin ääntä ja ajaa tarpeeksi pitkälle Kankaantaan teolisuusaluetta halkovaa pitkää Rounionkatua. Nanson tehdas on tämän kadun päässä, mutta tehtaan kohdalla kadun nimi on eri.

Penkola on nimensä mukaisesti antoisa penkomispaikka, josta löytyy tarjouksia ja kakkoslaatua.

”Salaa ostoksilla”
Tapasimme Penkolassa ystävykset Aila Myllymäen ja Pirjo Pääskysen, jotka olivat kotona antaneet ymmärtää olevansa jossain ihan muualla. He etsivät jotain kivaa keväistä, vaikkapa t-paitoja.

– Hämeenkadun Nansolla on sellaisia mummomalleja, mutta eihän me vielä olla mummouduttu. Täällä on paljon parempia malleja, sanailee Aila.

– Täällä on laadukasta ja vielä halpaakin. Aila Myllymäki käy useinkin kesäisin katsastuskierroksella Penkolassa. Nyt hän nappasi Pirjon eli Pipsan mukaan, kun he ensin kävivät ensin ABC:llä syömässä. Pirjo olisikin ensikertalainen.

– Tämä shoppailu oli sopiva jälkiruoka, sanoo Pipsa.

Sirpa Lindroos poikkeaa aina välillä katsomassa, mitä uutta Penkolaan on tullut. T-paidat ja tarjoukset olivat mielessä. – Täällä on hyvälaatuista tavaraa. Jouluostoksillakin käyn täällä. Minun mielestäni pitää kannattaa kotimaista. Miehillekin tavaraa Silloin muinoin, kun Penkola oli tehdaserien löytömyymälä, siellä oli Nanson lisäksi Turoa, Lumenea ja Wendiä. Penkola on edelleenkin yllättävän monipuolinen kauppa, sillä siellä on pussilakanoita, vilttejä, kertakäyttöastioita, sukkia ja sukkahousuja.

– Nanso Group Oy:hyn kuuluu muitakin tuotemerkkejä kuin Nanso. Meillä on esimerkiksi Finnwearia, Black Horse -tuotteita miehille sekä Voguen ja Norlynin sukkahousuja ja sukkia, luettelee Siiri Nurminen, joka on myymälässä töissä. Amarin ja KS-sukan tuotteitakin on, mutta vähemmän.

Penkolassa on normaalit alennusmyynnit joulun ja juhannuksen jälkeen. Vilskettä riittää isänpäivän, joulun ja äitienpäivän tienoilla sekä kesäisin. Nokialla toinenkin

– Penkolassa on paljon tarjoustuotteita. Se on tämän myymälän ydinasia, sanoo Nokian Nanso-myymälöiden myymäläpäällikkö Petra Ahlberg.

Hän muistuttaa, että Nokialla on toinenkin Nanson myymälä City-Marketin yhteydessä Nuijamieshentie viidessä. Se on koko ketjun päämyymälä. Sen pääalaa on esitellä Nanson uutuudet. Tarjouksia siellä on vähemmän kuin Penkolassa.

Päivi Vasara
Moro, Nokia

Kommentit (1 kpl)

  1. 1
    Petra Ahlberg/myymäläpäällikkö says:

    Väärinkäsitysten estämiseksi: Loppuunmyynti on täällä Nokialla vain Kolmenkulman ABC:n myymälässä, lopetamme sen toiminnan 30.4.14.
    Mutta Penkolan myymälä ja Nokian Citymarketilla oleva myymälä jatkavat normaalisti toimintaansa.

Jätä kommentti