Oma juttu Yhteystiedot
pate 1

Kommentit (7 kpl)

 1. 7
  Nimetön says:

  Ei meitä Hervantaan!

 2. 6
  H. Hervantalainen says:

  työläisnuori: siksi, että tällainen varsin radikaali ehdotus – siis tämä ”eurooppalainen kaupunki -hallintomalli” on kätevää esitellä suurelle yleisölle tällaisen huumorijutun muodossa. Eräänlainen koepallo siis. Sitten kun sitä myöhemmin esitellään vakavissaan, on jotain osviittaa sen herättämistä reaktioista.

 3. 5
  Rokkaripomoa jyrkästi vastustava says:

  Jos jotain lähdetään liittämään niin se on Lempäälä, Kangasala, Nokia, Pirkkala Tampereeseen ja muu Tampere pysyköön ennallaan! Mitä rokkariin tulee kunnanjohtavaksi niin minä sanon EHDOTTOMASTI EI! Sitä työtä ei opita kun kantapään kautta, eikä sitäpaitsi rokkari tai muu julkkis anna kuin ala-arvoisen mainoksen ikääntyvälle väestölle! Mikäli Mustajärvi pitää saada pomoksi niin sitten paven perässä juoksijat saavat mennä samaan rock-kaupunginosaan mielellään 50km päähän Tampereen keskustasta!! Näin rauha säilyisi rauhaa rakastavien keskuudessa!

 4. 4
  Realisti says:

  Pate hakkaa rehellisyydellään ja terveen järjen käytöllään suurimman osan tämänkin kaupungin politiikoista ja virkamiehistä.

 5. 3
  jartsa says:

  Kuntakartan mukaan Koivistonkylästä oltaisiin tekemässä pientä gallialaiskylää, joka ei kuuluisi mihinkään kuntaan. Sehän passaa.

 6. 2
  Jarno78 says:

  Hyvät veronmaksajat eivät ole hyviä veronmaksajia… ( siivoja tuottaa palkkansa kymmenkertaisesti yhteiskunnalle, pankinjohtaja toisinpäin eli tavan duunarit loppujen lopuksi yhteiskuntaa pyörittää…(täysin vapaan markkinamekanismin toimiessa siivoojat tienaisivat saman kuin lääkärit…). Eli se siitä Tammerkosken kaupungista…

 7. 1
  työläisnuori says:

  Muuten asiallinen ja kiinostava artikkeli, mutta miksi vetää turhaakin turhempia julkkiksia esiin tässä yhteydessä?

Jätä kommentti