Oma juttu Yhteystiedot
Sevilla 1

Kommentit (32 kpl)

 1. 32
  RASTAAN RAVINTOLA says:

  SE ON HYVÄ ASIA ETTEI YKSIKÄÄN ANNOS MAKSA YLI 20 E.. VIELÄ EN MUUTA HYVÄÄ SIITÄ LÖYTÄNYT…SEN PITÄISI OLLA SITTEN TODELLA ERINOMAINEN..SILLÄ TAMPEREELLA ON PILVEN PIMEIN RUOKARAVINTOLOTA…KUNNON TANSSIRAVINTOLAA EI OLE KUN SEURAHUONEKKIN LOPETETTIIN…SELLAISELLE OLIS TILAA TAMPEREELLA..SIIS AIKUISEEN MAKUUN…OSKARINHOVI VOISI TULLA TAKAISIN …ELI PAIKKA VAIN NAISTENTANSSELLE…SIINÄ OLIS MEININKIÄ JA ASIAA…MONEN MIELEEN..AIVAN VARMASTI…MIKSI KAIKKI LEGENDAARISET RAVINTOLAT PITÄÄ LOPPUA…????????

 2. 31
  Irkku says:

  Snoweye ei taida olla sitten mikään alan seuraaja jollei ole kuullut kyseisestä herrasta. Ja voi voi kun tänne pitää tulla vielä tyhmyytensä osoittamaan ja muka olevinaan joku tietäjä. :-).
  Hienoa että Rastas yrittää parantaa entisestään tarjontaa Tampereella ja tuoda uutta ja vähän erilaista.
  Mutta aina näitä besserwissereitä löytyy typerine kommentteineen.

 3. 30
  eemeli says:

  Minkä takia nää kommentit o kaikki suurin piirtein negatiivisia!! Hei! Eihän sitä o viä ees avattu, vasta haettu sinne väkee töihi! Menkää ensin käymää ja sitte vasta arvostelette.
  Manselaiset taitaa olla semmosta porukkaa, että ensin hutkitaa ja kysytää vasta sitte,

 4. 29
  rakkaus ruokaan says:

  Kasvissyöjille varamaan löytyy oma ravintolansa ja jokainen päättää mitä suuhunsa laittaa. Tämä on mahtava virkistys Tamperelaiseen tylsään ravintolakulttuuriin. Ehdottomasti käyn kokeilemassa. Eikä sitä tiedä jos olisikin tuleva vakkari paikka. Artikkelista ei ilmennyt koska avajaiset. Toivottavasti vielä tänävuonna, sillä pitäisi 15 naista viedä syömään.

 5. 28
  Enni says:

  Vihdoinkin Tampereelle jotakin uutta. Mielelläni käyn ulkona syömässä ja olen kyllästynyt Tampereen tarjonnan samanlaisuuteen ja tylsyyteen. Meiltä kokonaan puuttuu teemalliset ravintolat. Ymmärrän joidenkin kommenteissa ammattikateutta, mutta meille asiakkaille mieluinen juttu. Vihdoinkin voin viedä muualta tuleet ystäväni johonkin syömään. JEEEEEEESS

 6. 27
  hese says:

  Olenkin ihmetellyt miksei voisi mennä ruokailun juurille ravintoloissa. Itsekkin olen myynyt sikaa vartaasta. Tapahtui täällä Pirkkalassa vuosia sitten. Pirkkalan Virin kesätapahtumassa. Silloin ainakin kauppa kävi kuin siimaa. Tosin meni lähes omakustannus hintaan. Mutta kun kaikki pallon ja renkaan heittämiset maksoi. Pojat sai vuoden pelirahat.

 7. 26
  MUMMI says:

  Olen itse tehnyt ruokaa yrittäjänä monet vuodet.
  Kaikkia ei voi miellyttää.Toivon että tämä ravintola oikeasti tarjoaa kunnon ruokaa,ilman eines kastikkeita (esim.barbecue tms.)ihan oman makuista.Odottaisin saavani juurikin mutkatonta
  savupossua!
  Tsemppiä uudelle ravintolalle!!!!

 8. 25
  Samppa says:

  ”Sian ruhoa vuollaan salissa? No hyi halvattu!! Toivottavasti löytyy joku EU-pykälä kieltämään tämän. Ei ainakaan kasvissyöjä astu lähellekään.
  Mikä tämä “erikoisuudentavoittelu” oikein on nykyään?”

  Ei tässä ymmärtääkseni ole kysymys mistään erikoisuudentavoittelusta vaan paremminkin paluusta juurille. Nyt tehdään juuri sitä mitä kuuluukin. Rehtiä, hyvää ruokaa ja jätetään turhat piiperrykset taka- alalle. Fine dinig on hieno ja kunnioitettava asia, mutta vielä hienompaa on se, että ”uskalletaan” lähteä näin juurevaan meininkiin täysillä mukaan! Tsemppiä tulevaan Arto ja Bistro LePot!!!

 9. 24
  Nimetön says:

  Uusia ravintoloita tulee ja tulee jatkuvasti.Riittääkö niihin kaikkiin asiakkaitakaan?

 10. 23
  lihan- ja kasviksiensyöjä says:

  ”No hyi halvattu!! Toivottavasti löytyy joku EU-pykälä kieltämään tämän. Ei ainakaan kasvissyöjä astu lähellekään.”

  Miksi kasvissyöjien täytyy pilata muiden ilo jos itselle ei maistu? On niitä Tampereella vegaaniravintoloitakin eikä se minua haittaa millään tavalla vaikka en itse niissä käy.

 11. 22
  realisti says:

  Ruokaa saa Citymarketeista, Prismoista ja Lidleistä…

 12. 21
  tuota tuota.. says:

  hyvä jos siellä käytetään koko elukka ja monet kasvissyöjät ei kyl yhtä possun leikkaamista kavahda vaan ovat kyllä tietoisia miten tuotettu liha suikaleiksi laitetaan.monelle lihansyöjälle se voi olla kuitenkin uusi kokemus edes nähdä se liha muodossa joka vielä näyttää oikealta eläimeltä kun tuntuma ruuan alkuperästä on täysin kadonnut monelta.
  tsemppiä raflalle.
  toivottavasti tulee hyviä kasvivaihtoehtoja myös,niissä kun monesti on mielestäni menty liian helpolla,perus keitot ja halvat raaka-aine mössöt hirveillä katteilla monen paikan kompastus vaikka ehkä ihan jees olisikin maultaan,mut perus tavarasta pitäisi vääntää taivaallista eikä ihan jeessiä jos siihen on kehdattu kunnon hintakin laittaa.pitää kyllä tulla joskus myös possupäivänä testaamaan moinen harvinaisuus.

 13. 20
  Jarppi says:

  Mahtavaa! Juuri tätä kaivataan, odotamme innolla!

 14. 19
  Nimetön says:

  Ettekö te nyt Arto Rastasta tiedä?

 15. 18
  Nimetön says:

  Hyvä hyvä kun pitkästä matkasta väsynyt työmies saa ruokaa ,kun tyämatka on 350 km ,eikä koko päivänä ole ruokaa nähnyt .Pyydänkin arto laita halpaa liha pakettia mukaan otettavaa vanhanajan työmiehelle. Asemalla on tähän asti ollut vain pikkulikkojen pikkupaloja ja tyyriitä. jään odottaa entisajan Hakalan kinkkuleipiä joita -60 luvulla ravintoruoka matkustaville mukaan myi..

 16. 17
  Nimetön says:

  ?Sian ruhoa vuollaan salissa?

  No hyi halvattu!! Toivottavasti löytyy joku EU-pykälä kieltämään tämän. Ei ainakaan kasvissyöjä astu lähellekään.
  Mikä tämä ”erikoisuudentavoittelu” oikein on nykyään?

 17. 16
  Nimetön says:

  Kuulostaa hyvältä!

 18. 15
  Nimetön says:

  Ei hän nyt pahemmin kilpaile, eiköhän aika kulu ihan ravintoloiden pyörittämisessä

 19. 14
  Nimetön says:

  Onko luomua vai tehotuotettua ?

 20. 13
  Nimetön says:

  ”Miksi kaikki kilpaa ruokaa tekevät miehet ovat muka ”huipppukokkeja”? Olen asiasta eri mieltä.”

  En tiedä, mutta Arto Rastaan kohdalla nimitys on ainakin kohdallaan.

 21. 12
  Nimetön says:

  Rastas on todella hyvä kokki.

 22. 11
  Nimetön says:

  näihin uusiin ravinteleihin vaikea kuvitella piisaavan asiakaskuntaa näin alkavan laman orastaessa

 23. 10
  Nimetön says:

  Food Station on ihan väärässä paikassa!
  Kukaan asemahallissa junaa odotteleva ei löydä sinne, vaikka joitain mainoksia sinne onkin.

  Joka päivä, kun kuljen OHI, huomaan, ettei kukaan muukaan sinne pysähdy.

  Jotain kannattaisi tehdä paikan vetovoiman lisäämiseksi.

 24. 9
  Nimetön says:

  Miksi kaikki kilpaa ruokaa tekevät miehet ovat muka ”huipppukokkeja”? Olen asiasta eri mieltä.

 25. 8
  vegetarian says:

  onko possu luomua, vai tehotuotettua ?
  toivottavasti listalta löytyy myös kasvisruokaa ja luomua :-)

 26. 7
  Herkuttelija says:

  On se hienoasia jos Tampereelle tulee vihdoin kohtuuhintainen ja viihtyisä ravintola. Ja kun tietää kuka on kaiken takana, ruoka on terveellistä ja huippuhyvää. Nyt vaan toivoa sopii, että hinnat ovat jokaisen työssäkäyvän kukkarolle, eikä nouse taivaisiin, kuten useimmissa Tampereen ravintoloissa.

 27. 6
  Jykä says:

  Uskomatonta, että Tampereella asuu näitä muualta tulleita, joita Snoweye ei tunne :) Mutta siitä huolimatta, Arto Rastas on ”huippukokki” myös ilman sitaatteja ja H&H on ruokaharrastajien ykköspaikka Tampereella.

 28. 5
  lihan ystävä says:

  nyt puhutaan kunnon ruokapaikasta jonne voi mennä syömään isollakin porukalla ja lapsetkin näkee miten ruoka tehdään oikeasti.

 29. 4
  Huippututkija says:

  Eräs huippukokiksi mainittu tv:stä tuttu kokki vitsaili huippukokin olevan kokki, joka on ollut TV:ssä. Eiköhän se näin pitkälti meidän maassa ole.

 30. 3
  Sirkka says:

  Pitkäähän Rastas on ko mainetta niittänyt eikä suotta. Tamperelle tarvitaan uusia ravintoloita ikuisten ketjuravintoloitten ikäviä ruokalistoja piristämään. Hienoa, että uusi paikka avataan ja vielä mukavampaa, kun sen luvataan olevan kohtuuhintainen.

 31. 2
  Ulkopaikkakuntalainen says:

  Minä ulkopaikkakuntalaisenakin olen kuullut hänestä. Jos seuraa ravintola-/ruokamaailman kuulumisia esim. alan lehdistä, ei ole voinut välttyä huomaamasta. Ja onhan Hella & Huone varsin maineikas paikka!

 32. 1
  Snoweye says:

  ”huippukokki”, mielenkiintoinen termi, itse en ole paljasjalkaisena Tre asukkaana koskaan kuullut kyseisestä herrasta, liekö hän kuitenkaan yksin siellä töissä?, eli kokilla on lukuisia apulaisia, yhden miehen maineella ratsastaminen on yleensä 1-2 vuoden juttu.

Jätä kommentti