Oma juttu Yhteystiedot
eurooppalainen tori

Kommentit (4 kpl)

 1. 4
  JTK says:

  Joo,joudutteko maksamaan patongeista jotakin,minä voisin tulla jakamaan ilmaiseksi,kun on ylimääräisiä,on valkosipuli-,juusto ja tavallista. Mutta,kai se on hienompaa ostaa puistosta,että saa kehua naapurille”käytiin hämeenpuistossa lättyjä ja vehnäjauhoja ostamassa”. Niitä saa ostaa marketeista koko vuoden ja uunituoreena. Yksinkertaiset ihmiset vain tarvitsee sirkushuveja koko kesän,kun ei ole omia aivoja,niin kaupunki järjestää ohjattua toimintaa,kuin pikkulapsille tarhassa. Kapitalisti tarvitsee tätä rupusakkia,joka juoksee kaiken hömpötyksen perässä,menee kiltisti työhön 2500e orjapalkalla ja silti äänestää kokoomusta.

 2. 3
  Herkkusuu says:

  Kiva kun eurooppalainen ruokatori on tälläkertaa vähän pidemmän aikaa kerralla, niin saatanpa jopa ehtiä poikkeamaan. Hinnat on kyllä kovat, mutta voi sitä silloin tällöin vähän panostaa herkutteluun. Mukavaa kun on jotakin eloa myös hämeenpuistossa! :)

 3. 2
  Aper says:

  Eurooppalainen ruokatori ja Suomalaiset hinnat.

 4. 1
  Pate says:

  Eikö nää oo jo nähty? jotain uutta tarvittaisiin.Saata taas tapella ja jonottaa.

Jätä kommentti