Oma juttu Yhteystiedot
15838.jpg

Kommentit (17 kpl)

 1. 17
  bussikuski. says:

  No eihän tuo nyt ole millään tavalla erikoinen parkkeeraus. Jos tuosta pistät jo juttua nettiin niin mitä tapahtuukaan kun näet jonkun vielä pahemman tapauksen, esim invapaikan väärinkäyttö, kahden ruudun vieminen. Tuleeko sitten jo kansalliskaarti ja karhuryhmä paikalle.

 2. 16
  jkaaa says:

  Väyrysen silmät, niin ajoi vahingossa 3 metriä liika oikealla…

 3. 15
  hahah says:

  voi jeesus.. kuvittelin otsikosta jotain hauskaa mutta täähän nyt on ihan tavallinen paikka pysäköidä kun ei tilaa? kyllä tämänkin kuvan ottajalla oltava todella tylsä elämä kun jaksaa nähdä vaivaa? vai olisitko itse halunnut ajaa tuohon kun micra ei mahdu normaaliin parkkiruutuun?

 4. 14
  Nimetön says:

  Jufo: Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

 5. 13
  Jufo says:

  ”maalaisen” kommentista huomaa että on täälläkin edes joku jonka kirjoituksista huomaa että on varttunut jo ajokortti-ikään tai siitä eteenpäin. Roskaahan netti on nykyään täynnä, mutta miettikää nyt muut oikeasti mitä tänne oikeasti kirjoittelette :D

  Mahtaako kuvan ottaja tietää ko. parkkeerauksen lopullista motiivia, et ainakaan muistaakseni tullut kysymään sitä minulta? Lisäksi näyttää huolestuttavalta että kuva on otettu huonolaatuisella kännykkäkameralla liikkuvasta(?) autosta. Tiesitkö, että menetät korttisi räplättyä puhelintasi tarpeeksi monta kertaa vuoden tai kahden sisään ja jäätyäsi kiinni? Se on tosin pieni murhe kuvaushetkellä edessäsi olevan suojatien mahdollisesti ylittäneen lapsen suhteen jonka päälle olisit voinut keskittymisesi herpaantuessa ajaa aiheuttaen jopa kuoleman tai pysyviä vammoja.

  Ensi kerralla kun näät kiinnostavia autoja, niin osta edes kunnon järkkäri niin saat kuvista sellaisia että kehtaa lehdissä julkaista.

 6. 12
  maalainen says:

  Ei maalaiset ajele noin… Ja kun tota kiulua katsoo, niin ei kukaan itseään kunnioittava maalainen aja tommosella Bemarilla, kun tyyppimerkinnässä ei oo X-kirjainta… Epäilen silkkitakkuista heimojohtajaa… ;D

 7. 11
  Tonzaa says:

  BMW vihaa kenties havaittavissa?

 8. 10
  Tonzaa says:

  Hahhhaaa aikas komeeta ;) kauhee kitinä ihan ku haittais muita ja niinkun jo aiemmin on sanottu ni on se kumma jos kaikki pystyy käsi sydämmellä vannoon etteu oo ikinä jättäny autoonsa hetkeks ”väärään” paikkaan :) vai onko nyt vaan kyseessä se kun kuvassa on BMW?

 9. 9
  Molemmat Kengät Yhteen Laskien says:

  No ainakin on ruudut sen kokoiset että mahtuis vaikka 4 tuon kokoista kirppua yksien viivojen väliin – nyt alkaa kyllä olla älykkyysosamäärä pienempi kuin kengännumero?

 10. 8
  Pirkkalalainen says:

  En tiedä miksi ihmiset nurisee tästäkin, parkkitilaa ei välttämättä pysäköinnin hetkellä ole ollut eikä tuossa kohtaa auto haittaa juuri yhtään ketään. Toki tossa talon nurkalla olis paremmin ollut tilaa laittomaan pysäköintiin.
  Ihan kuin kaikki täällä ei joskus olisi autoaan hetkeksi parkkeerannut laittomasti?

 11. 7
  ammattiautoilija says:

  tää on joku maalaistollo kun parkkeeraa tuollain tai ei ole käynyt autokoulua ollenkaan.menis takas autokouluun siellä opetaan säännöt….

 12. 6
  Pellosta bulevardille says:

  ”Tuota autoa ei ole ainakaan parkkeerattu kahdelle invapaikalle kuten kaupunkilaisilla on nykyisin tapana tehdä…”

  Ne on kyä noi Pirkkalan amisviikset jotka ei osaa Tamperellakaan pysäköintisääntöjä. Tamperelaiset autoili jo silloin kun pirkkalalaiset tippui vasta puusta.

 13. 5
  Jufo says:

  Hieno kuva! Vosinko saada alkuperäisen itselleni talteen?

 14. 4
  Heitrre says:

  Mistäs tiedät että kortti saatu pellolla? Onko tämä fakta?

 15. 3
  maalainen says:

  Joo, Pirkkala on edelleenkin maaseutua, ajokortit kyllä täällä saadaan joko Nokian tai Tampereen puolella..kun eivät ole suostuneet vielä paikallisia viljapeltoajokortteja antamaan, mutta kiitos ideasta.

  Tuota autoa ei ole ainakaan parkkeerattu kahdelle invapaikalle kuten kaupunkilaisilla on nykyisin tapana tehdä…

 16. 2
  Tahvo says:

  Ketä se haittaa jos pikku-bemari makaa vähä sivus? Hetken aikaa vain, kun kuski kävi ostaan itelleen henkselit.

  Kyllä nyt taas Bemari-kuskilla paukkuu!

 17. 1
  Dave says:

  Saattapi olla kaupunkilaisialin koska niillä on siellä omissakin nurkissa samattavat ;-)

Jätä kommentti