Oma juttu Yhteystiedot
MB tarvitsee 2 invaruutua2_7552

Kommentit (4 kpl)

 1. 4
  Carl J Danhammer says:

  Jo on merkillistä. Jo kaksi viikko juttua yhdestä parkkeeramisesta. Saisin päivittäin monia kännykkäkuvia inva-parkkipaikkoille parkkeeraamisista, mutta en alennu tällaiseen.
  Valittajat ottakaa huomioon vieläkin sekin, että tietojeni mukaan Expertin parkkipaikka on yksityistä aluetta ja espertillä on oikeun sakottaa väärin parkkeeramisista.
  Toivon kaikille Ruben Stillerin sanoin `mielen rauhaa` HAUSKAA KESÄÄ.
  Carl J. Danhammer

 2. 3
  Eri mieltä Satosen kanssa says:

  Olen Satosen kanssa eri mieltä, mielestäni parkkisakon suuruus pitää laskea tuloista ja varallisuudesta. Täsä nähädään mihin Satosen sakko politiikka johtaisi, rikkaat eivät välittäisi ylinopeuksista mitään, kuten ei Danhammer invapaikoista. Jos Danhammer joutuisi maksamaan parkkisakot verotietojen perusteella niin ei pysäköisi, on se sen verran kallista lystiä rikkaallekin.

  ”Kokoomuksen eduskuntaryhmän toinen varapuheenjohtaja Arto Satonen haluaa, että ylinopeussakoille harkittaisiin kattoa. Hänen mielestään pitäisi keskustella, onko kymmenientuhansien eurojen ylinopeussakoissa mitään järkeä”.

 3. 2
  Ajatus on hyvä!! says:

  Ja muistakaa myös, että tuossa kuvan tapauksessa voidaan ajaa auto niin, ettei kuski pääse omasta ovesta sisään ja jos on toinen inva luvan omistaja niin se laittaa tukkoon repsikan oven. Ja jos kaveri v….e, niin otetaan taksi ja mennään kotiin, tullaan viikon päästä katsomaan vieläkö kaveria v… ja huudattaa. Kyllä sitä takasin osataan maksaa ja oikein kunnolla.

 4. 1
  Vastaisku invaliideilta ? says:

  Vastaiskuna tervejalkaisten invapaikoille pysäköimisestä ehdottaisinkin muille invaluvan omistaville itseni lisäksi, että valkkaamme Tampereelta ruokakaupan, missä on Perjantaina hälinää riittävästi ja melko pieni parkkialue.

  Menemme porukalla kymmenien autojen kera perjantaina hiukan ennen kello 16 kyseiselle parkkipaikalle ja vedämme automme poikittain normaaleihin parkkiruutuihin näin peittäen kaikki mahdolliset parkkipaikat invaruutuja lukuunottamatta.

  Itse voin vaikka keittää kahvia ja tarjoilla mahdollista pikkupurtavaa, jos saamme automme pidettyä poikittain ruuduissa noin kello 20 asti.

  Tervejalkaiset voivat sitten tapella niistä 1-3 invaruudusta keskenään, jotka heille ovat olevinaan meitä tärkeämpiä.

Jätä kommentti