Oma juttu Yhteystiedot
danhammer3

Kommentit (180 kpl)

 1. 180
  Roller says:

  Voi näitä kirjoituksia. Kyllä se vaan on nin, että parkkiruudut ovat jostain syystä melkein kaikkialla liian kapeita nykyautoille. Tuo kahden ruudun valtaaminen (ei tietenkään invaruutujen) on ihan jees – tyhmää on uhkailla kylkien naarmuttamisella eli omaisuuden tuhoamisella.
  Kyllä on kateutta ilmassa.

 2. 179
  Heh heh heee... :-D says:

  Herralla on herrojen kunto. Et jaksa kävellä muutamaa kymmentä metriä, vaan sinun on päästävä ihan oven viereen… Suosittelen sinulle kuntokuuria, jos olet noin vetämättömissä? Painonpudotus tuskin tekisi pahaa (mainitsemasi sixback näkyy) ja muiden huomioiminen. Varsinkin sellaisten huomioiminen, joille nuo paikat on tarkoitettu siksi, etteivät voi sitä muutamaa kymmentä metriä OIKEASTI kävellä, kuten sinä varmaan kovasti pinnistäen voisit tehdä? He kulkevat kepin kanssa, tai pyörätuolilla, mikäli herra ei sitä jo ole ymmärtänyt? Ihan sama olitko vartin, vai viisi minuuttia. Veit kaksi invapaikkaa silkkaa itsekkyyttäsi!

 3. 178
  anna says:

  Lappuliisat eivät osaa sakottaa ,KUN on monta virhettä??
  Eivät ole osanneet KUN iltasella seisoo itsenäisyys kadulla 15 min paikalla muutama auto ,joka päivä??

  Hervantaan osataan tulla sakottaan kun auto HUOLTOAJOSSA .On paikkoja missä ei sakoteta ,onko se korruptioo???

 4. 177
  Minä says:

  Kannattaisi pysäköidä parkkipaikan reunoille ja kauimmas kaupan ulko-ovista, sinne missä autoja on vain harvassa. Silloin ei tarvitsisi pelätä ovien lommoontumista. Samalla tulisi käveltyäkin hieman.

 5. 176
  Ruuben says:

  Tokihan moinen (vanha)kin mersu saattaa edelleen herättää kateutta joissakin Tamperelaisissa… mutta kuvassa esiintyneen herran ei toisaalta luulisi vielä olevan niin huonossa kunnossa, etteikö jaksaisi kahden..tai vaikkapa neljän valtaamansa parkkiruudun jälkeen raahata ru…roppaansa ihan lihasvoimin.

 6. 175
  Ei sitten bisnes rullannut? says:

  http://www.huutokaupat.com/fi/v/135587

 7. 174
  ILE Stadista says:

  Danhammerilla ihan oikeet periaatteet. Joku puolisokea täällä Stadissakin osuu välillä oviini – vaikka ei ole kuin KIA.. :)
  Noita invapaikkoja on muuten jo enemmän kuin koko Suomessa on invalideja. Tai sitten siihen on otettu mukaan puupäätkin, kun invapaikkoja on varattu.

 8. 173
  Hannu Hanhen Sulat says:

  No itsestäänhän herra kertoo enemmän ja mikä on hänen mottonsa elää.
  Ei mersua pysty pysäköimään suoraan, koska siinä on rajoittimet päällä.

 9. 172
  ENTÄ SITTEN KUN OLET OIKEASTI INVALIDI? says:

  Te jotka pysäköitte invapaikoille huviksenne, ettekö muista että paikat on nimenomaan INVA-paikkoja. Minun läheiseni joutuu odotamaan teitä, jotka ette laiskuuttanne halua kävellä kauempaa. On aika kurja katsoa, kun joku juoksee autolleen, joka on invapaikalla. Tälle tuttavalleni invapaikka ei ole vaihtoehto, vaan ainoa paikka mistä hän pääsee kauppan. Hän kulkee kepin kanssa vain kärryjen luo ja nojaa kärryihin ja keppiin koko kauppareissun, ja toivoo, että jaksaa kassoille asti. Kuinka monta kertaa hän meneekään toiseen kauppaan, tai sitten vain odottaa, että te ehditte juosta invapaikallenne ja viedä autonne pois. HALOO, ONKO IHAN OIKEESTI NOIN VAIKEETA!

 10. 171
  Nimetön says:

  No tässähän voisi lampsia ostamaan timantteja herran kaupasta ja todeta; otan aina kaksi, mutta maksan vain yhden.

 11. 170
  rekke. says:

  Syntinen ihminen ei aina arvostele toisen tekemiä virheitä. Anteeksi anto voi parantaa kaikkien vihan. Antakaa anteeksi rikkojalle, niin hän muuttaa tapansa ja kunnioittaa teitäkin. Katunut ihminen muuttaa tapansa ja kiittää saamastaan rangaistuksesta. Luin jokaisen kommentin ja kauhistuin ihmisten kateudesta. ihminen ei koskaan opi hallitsemaan toista ihmistä. Vain sivistyneet ihmiset rakentavat tämän maailman.

 12. 169
  rekke. says:

  Noudattakaa kaikki sääntöjä liikenteessä. Noudattakaa myös itsehillintää toisten arvottelussa. Heittäköön, se joka ei koskaan virhettä,ensinmäisen kiven

 13. 168
  rekke. says:

  Kun pää pettää, niin pysähdy minne vaan. Kun pää paranee, niin et muista koko autoasi. Kun jalat pettää, olisipa edes parkkipaikka, mistä olisi lyhin matka kauppaan.

 14. 167
  ike says:

  Haluaisin vielä lisätä tähän liikennesäännöistä piittaamattomuuten mistä se johtuu Manse on liian kaukana kehä kolmosesta.

 15. 166
  ike says:

  Kannattaisi ostaa se -83 mallin farmari Lada jos eurot on niin tiukalla että ei voi noudattaa niitä liikennesääntöjä mitä toisetkin kyllähän me ymmärretään toisia luukulta eläviä.

 16. 165
  Uudempi kuin teillä says:

  Ostin juuri uuden peheauton ja näin pysäköin minäkin. Ja mitään ette mahda. On se koettu tämä kateus ja toisten omaisuuden arvostaminen.

 17. 164
  Vanha auto ja sama vika says:

  Pakko pysäköidä vanhallakin autolla näin. Ruudut ovat kavenneet ahneuttaan tai sitten autot ovat leventyneet Fiat 127 ajoista melkoisesti.

 18. 163
  Da-De says:

  Pistetään liike poikottiin ei osteta herran liikkeestä.Invapaikoille ei ole lupa pysäköidä aivoinvalidin.Paikat on muuten leveämpiä kun muut paikat että saa pyörätuolinkin pois autosta.

 19. 162
  Realisti says:

  ”Miksei täällä kommentoida omalla nimellä Jouko Juvonen?”

  Siksi, koska nimi yhdistettynä savolaisuuteen ei ole mediaseksikästä, eikä myy.

 20. 161
  Ärsyttää says:

  Unohtakaa jo tuo Öykkäri-Danhammer, joka ei hae muuta kuin julkisuutta!
  Supliikkimies Savosta, siinäpä se osaaminen.

 21. 160
  mersumies says:

  kyllä on volkkari miehet kateellisina valittamassa.

 22. 159
  sussiunaa says:

  noniin te köyhät ja rumat.. eiköhän mollata kaikki suomessa väärin parkkeeraavat ihmiset hornantuuttiin? aloitetaan monien rakastamista mopoautoista, traktoreista, potkulaudoista..

 23. 158
  Täytyypä kokeilla. says:

  Voisihan tuota piruuttaan koittaa ajaa oma vm. -91 Golf myös samalla tavalla ja katsoa pääsiskö sitä oikein lehteen. Mitäs luulette, mitenköhän kävis?

 24. 157
  ea9ao says:

  Tämä ongelma voitaisiin ratkaista ns. Vilnan manööverillä: http://www.youtube.com/watch?v=V-fWN0FmcIU

 25. 156
  Gastoone says:

  Ymmärrän kyllä hyvin kaveria, vaikkei kavereita ollakaan.

  Toisen omaisuutta, eli autoa ei osata kunnioittaa. On mukava huomata kuinka taloyhtiön autopaikkanaapuri järjestelmällisesti hakkaa oveaan oman auton kylkeen, tästä mitään sanomatta tai ilmoittamatta.

  En tiedä mitä tällaisten elämäänsä kyllästyneiden ihmisten kanssa pitäisi tehdä.

 26. 155
  Nimetön says:

  Kyllä tuo auton omistaja on selvästi invaliidi,ainakin aivojen osalta.

 27. 154
  guggelsson says:

  Iha sama maksaako 20 vai 30 tonnia tollanen mersun romu, mun -98 vuoden 1.9 litrasella koneella varustettu 4 ovinen näppärä ja edelleen ruosteeton Volvoki on tehokkaampi ku tommonen lotjake ja vieläpä paljon halvempi, miks maksaa tyhjästä? ;)

 28. 153
  KaarleTyhmävassara says:

  Miksei täällä kommentoida omalla nimellä Jouko Juvonen?

 29. 152
  Nimetön says:

  Oikeesti toi äijä valtaa kaks parkkiruutua sen takia, että se ei mahdu sieltä autosta ulos jos ajais yhteen ruutuun ja vieressä sattuis oleen auto :D

 30. 151
  Nimetön says:

  Voi luoja! Ihan kuin olis joku maailmanloppu kun joku vähän parkkeeraa väärin. En voi vaan käsittää miksi kaikki on heti narisemassa. Taitaa suurin osa olla kateellisten vinguntaa kun ei itse uskalla pienintäkään lakia rikkoa.

 31. 150
  sepjohan says:

  Varmin tapa saada autonsa kyljet lommoja ja naarmuja täyteen on pysäköinti juuri noin! Parhaassa tapauksessa on piirretty valkoinen parkkiruudun viiva auton yli!

 32. 149
  Tietäjä says:

  Tieliikennelaki 28 pykälä: 6) merkityn pysäköintipaikan vieressä tahi merkityllä pysäköintipaikalla siten, että ajoneuvo osittainkin jää kullekin ajoneuvolle merkityn paikan ulkopuolelle.
  Siellä ruutuviivojen välissä pitäis pysytellä, myös Juvosen!

 33. 148
  punainen says:

  ”Tehty mikä tehty. Kun paska on housussa, niin turha sitä on poiskaan ottaa.”

  ööö… Miks et haluaisi paskaa pois housuista, jos sellainen vahinko on käynnyt. Ellei joku halua paskoa housuun tahalleen? Vai haluaako joku olla paskat housuissa, koska siellä se nyt on.

  Ihan politiikka miehii tää meidän goldfinger.

 34. 147
  lol says:

  No jos ite ton auton invaruudussa nään poikittain ni kyllä on sit kengänjälki ovessa siinähän sit suoristelee :-) jos itkettää jo naarmu

 35. 146
  Carl J Danhammer says:

  Tälläkin palstalla todella torvia ihmisiä.Teidän elämässä ei ole nyt, kuin joku parkkeerasi väärin ja siitä hirveä haloo ja sitä kommentoidaan.
  Sitten kotiin six packin kanssa kaljaa nauttimaan ja salkkareita katsomaan ja keksimään mitähän kirjoittaisi taas yleiselle palstalle seuraavana päivänä.Onhan sekin elämää.
  Laitattakaa nimenne, olisi kiva tietää, ketä te puupäät olette, vaikka saan nekin, jos haluan operaattorien kautta. Otan yhteyttä varmasti.

 36. 145
  Häxpi says:

  Luin viestit läpi. Armotonta tuomitsevaa ja verenhimoista sakkia. Vaikka Danhammer oli aika nöyränä.

  Osa viesteistä on täysin julkaisukelvottomia vihaviestejä, mutta Moro julkaisee silti. Täytyy varmaan tehdä tutkintapyyntö.

 37. 144
  BOO says:

  Meilla on 7 hengen tila-auto Chrysler, joka varmasti on ihan yhta levea ja iso kuin tuo hieno mersu. Minakin, joka en kovin paljon aja, onnistun parkkeemaan sen yhteen normaaliin ruutuun, ottaen huomioon, etta inva ruudut ovat tavallisia leveampia. Ja kylla, on autossamme se invaparkkeerauslupakin poikamme vuoksi.

 38. 143
  Alaosasto XII Nokialta says:

  Aina on porvarilla riisto mielessä. Nyt riistää vammaiselta. Lapselta vie tikkarin jos vaan kukaan ei katso.

  Vaan nytpä katsoi. Katsoi koko suomen työväki! Pistää ruotsinkielisen omistajasuvun ruotuun! Marssii lipun alla ja näyttää missä kaappi seisoo. Kansainvälinen soi kun viranomaiskansan lapsukaiset vaativat linjasta yli kohonneen pään takomista takaisin samalle viivalle!

  Veroja vaan lisää kaikille ruotsalaisille porvarisuvuille ja työväelle se mikä työväelle kuuluu.

  Nimim. Ladalla vuodesta 1966

 39. 142
  kuorma-auto kuski says:

  Kiire, mikä ihana TEKOSYY. Jos mulla on joskus kiire kuorma-autoni kanssa saan siis sen jättää vaikka tämän sedän pihaan poikittain koska mulla on kiire – ja se on herran mielestä hyväksyttävä syy ja säännöt eivät koske silloin. Hyvä tietää turha tulla sitten itkemään kun kerran itse näin sanoo olevan ”hyväksyttyä” rikkoa sääntöjä.

 40. 141
  Äänestää kokkareita.....oho olipa yllätys says:

  Tähän kateuteen vetoaminen on tyypillinen vastaus porvarilta oli asia mikä hyvänsä kun omaisuudesta ja rahasta on kysymys. ”Mitä vaan saa tehdä ja nöyryttää muita kun ne on vaan kateellisia kun ne huomauttelee ja ojentaa minua”

 41. 140
  Vähempiarvoinen says:

  Terveiset ”Merutytölle”
  Myös muualla kuin liikenteessä on havaittavissa yhteiskuntamme ”tukipylväiden” alentuva asenne ja säännöistä piittaamattomuus. Ei menestys, omistaminen tai yhteiskunnallinen asema oikeuta toimimaan lain ja sääntöjen ylä- tai ulkopuolella.
  Epäilenpä, että Danhammer, Mersutytön kaverit ja muut ”merkittävät” tuskin katsoisivat hyvällä heidän omaa peliään pelaavia, jotka vetävät hihoistaan ässiä tai oikaisevat metsän poikki maaliin

 42. 139
  Persujen Prinssi says:

  Siinä meidän Persu Jouko ajelee kuin Soini konsanaan. Jokohan Timokin pian vaihtaa nimensä Timiksi kun livahtaa takas Brysseliin?

  Timo Soini = Tim Rattle

  Olishan tuo ainakin parempi kuin Taneli Tanelinhammas…

 43. 138
  Autoilija says:

  ”Näin toimii persu ja Timo Soinin ylin ystävä.”

  Eikös persut heivaneet tämän pois listoiltaan raiskaustuomion vuoksi.

 44. 137
  Auto Saksasta says:

  Mercedes-Benz CLS 500 7G-TRONIC
  7.900 EUR
  MwSt. nicht ausweisbar
  Sportwagen/Coupé, Gebrauchtfahrzeug
  EZ 07/2005
  115.000 km
  Benzin
  225 kW (306 PS)
  Automatik
  Kaikki herkut

  Suomeen tuotuna verot päälle 10kEUR =20000 EUR

  Uusi vastaava Suomessa 134000 euróa
  Vuosittain hinta pudonnut 20 % jos verrataan Saksan hintoihin. Passatin hinta putoaa vain 15%.

  Voihan sitä leuhkia että uuden auton pääomakulut ovat olleet 60 senttiä/km kun käteisellä sen maksoin 2005.

 45. 136
  Merikarhu says:

  Mobile.de 7900 Euroa, ja 12500 veroja Suomessa. Saahan tuolla jo 1,2 l TSI Polon.

 46. 135
  nomitäs says:

  Ihme kitisijöitä ootte kaikki :D lopussa pahoittelee kovasti ja on nöyränä, tarvitseeko teilata? Ei..

 47. 134
  soumalainen juntti says:

  Jättäis autonsa kauemmas ovista niin on enemmän tilaa niin voi parkkeeraa autonsa oikein ilman että tarvii pelkää kolhuja .. Oon miettinyt ku kaikki puhuu siitä kuinka pitäis käydä lenkillä enemmän ja pitäis kuntoilla .. Minkä ihmeen takia pitää aina ajaa auto mahdollisimman lähelle sisäänkäyntiä ei parkkipaikalta taka kulmasta ole niin pitkä matka kävellä kauppaan ja jos ei jaksa kävellä niin liikkulkoon vaikka taksilla

 48. 133
  Minä vaan says:

  No emmä nyt sit tiiä, itellä hieno auto vm. 2010, uutena ostettu. Ikinä ei kukaan ole sitä parkkipaikalla kolhinu. En tiedä sitten vaikuttaako siihen se, että koitan kunnioittaa niitä muita parkkeeraajia ja laittaa autoni keskelle ruutua, niin että molemmilla puolilla olevat saa maksimaalisen tilan. Tietty voi toiselta puolelta kolahtaa jos ite on niin leveä että tarvii autosta poistumiseen mahdollisimman paljon tilaa, ja parkkeeraa toiseen reunaan ruutua, näin en siis tee, normaalipainoisena mahdun ulos autosta auton ollessa keskellä ruutua. Ihan yhteen ruutuun olen silti aina mahtunu ja muutamalle Suomen ahtaimmista parkkipaikoista, eikä siltikään. Ei edes lapset ole kolautellet, kyllä hyvät vanhemmat sen verran perään näemmä katsovat. Lieneekö monen kohdalla asennevamma syynä siihen että autoille tulee outoja parkkivaurioita…

 49. 132
  Pieni ihminen says:

  Ei kaikki voi ajaa mersulla, vaikka haluaisivat. Jalat ei yllä polkimille. Japanilaisissa yltää. En ole yhtään kateellinen.

 50. 131
  Da-De says:

  Kortti tällaiselta pois ja uudestaan autokouluun.En tunne kuka henkilö on mutta puheistansa päätellen pitäs mennä psykiatriseen hoitoon.

 51. 130
  inva says:

  vm 2005 vanhus semmonen mullakii

 52. 129
  Nimetön says:

  inva, nupistaan ,ei oikeuta inva P;hen, notta kortti pois iki ajoiks!

 53. 128
  ike says:

  kannattaisi muuttaa Turkuun niin saisi parkkipaikan vaikka ajokorttina onkin valintatalon kuitti.

 54. 127
  Kerperos says:

  K O autohan on autolikkeen nimissä ,Haltijanahan on joku ´C D´ niminen mies? Suomalaiselta nimeltäön J J

 55. 126
  Miksei automaattiovien eteen jos oli kiire? says:

  ”Missä on se laki mikä määrää pysäköimään kaupan pihassa viivojen väliin?”

  Ja mikä laki kieltää pysäköimästä Expertin katolle? Ei tulisi Mersuun niin naarmuja…

 56. 125
  Häxpi says:

  Kadunvarsipysäköinnissä monikin pysäköi niin, että auto vie kahden auton paikan, eikä niistä nouse tällaista kohua. Yleensä mitä pienempi auto sitä enemmän se vie tilaa, kun ei osata pysäköidä .

  Esim. pysäköidään kadunvarteen keskelle kahden auton paikkaa, ettei siihen mahdu toista autoa eteen eikä taakse. Tai pysäköidään muutaman metrin päähän sallitun alueen alusta tai lopusta niin, että viedään kahden auton tila. Nämä ovat näitä arkielämän pikku danhammereita.

 57. 124
  Nimetön says:

  Onkohan varaa kauan kun moni kansalainen kiertää kyseisen firman kaukaa!

 58. 123
  Nimimerkille Mersutyttö says:

  Lainaus: ”
  Mersukuskit kuitenkin pyörittävät isoa osaa tämän maan taloutta ja maksavat teidänkin palkkojanne. (?)”

  Eiköhän se ole niin päin, että palkatut tuovat sekä palkkarahat että yrityksen tuoton taloon – eipä kai heitä muuten palkattaisi. Niin, että omistajien ei sovi osoittaa minkäänlaista ylemmyyttä palkansaajiin nähden, vielä vähemmän, jos maksavat niin pientä palkkaa, ettei sillä saa kuin romuautoja.

  Ei ihmettele, jos kerrotulla käytöksellä on saanut ihmiset harmistumaan jo aiemminkin.

 59. 122
  ML bluetech vm-2011 says:

  Autojahan nämä on, käyttöä varten.
  Mutta tuota liikene sääntöjen rikkomista en ymmärrä.
  Voittipa herra sen etten enää käytä hänen liikkeensä palveluita.
  Selvästikkin herralla itsellään ongelma.

 60. 121
  Haihatelua!! says:

  Nyt seurantaan ja auto ”piiritystilanteeseen” siihen loppuu kiireet, mutta rikas mies pääsee aina taksilla. Siinä saa taksisuharit hommia!!

 61. 120
  P-lupavoimassa says:

  ASENNEVAMMASELTA AJOKORTTI HETI POIS , MITEN SE ON LÄPÄISSY INSSIKOKEEN , KYSEEN-
  ALAISTA KUN EI OSAA EDES LIIKENNEMERKKEJÄ.

 62. 119
  Nimetön says:

   ”Tehty mikä tehty. Kun paska on housussa, niin turha sitä on poiskaan ottaa.”

  Ymmärrän kyllä että paskat housussa on turha pidätellä, mutta uskoisin että on mukavampi ettei sielä housussa ole sitä paskaa.
  Eli jos itselläni vielä kävisi tuollaisia vahinkoja, niin tyhjäisin kyllä housut.
  Eikä muuten ole mikään ensimmäinen kerta kun kiireessä vahingossa. Usein näkee ton saman mersun pysäköitynä ihan miten sattuu. Ja joskus olen saanut kunnian ajaa lähes kolarin tämän ”julkkiksen” kanssa, kun oli jättänyt autokoulussa muitakin kun pysäköintiharjoituksia väliin

 63. 118
  Jalmari says:

  Se on nyt vain selvä tapaus että saletisti koskaan ikinä milloinkaan en asioi firmassa nimeltä ”kultasepänliike Danhammer Gold Design”.

 64. 117
  JKa says:

  Vati mikä vati. Kiire ei ole syy jättää autoaan tuollaiselle paikalle. Aja ittes tolppaan.

 65. 116
  pekka siimes helsinki volvoilija joka mahtuu 1 ruutuun says:

  Tosin ymmärrän kun omistaa kalliin hienon auton,niin eihän se mukavaa ole,jos siihen joku ovellaan iskee kolhuja ja jokaistahan se harmittaa vaikka ajaisi vain vaikka skodalla,niin naarmu se skodakuskiakin suututtaa,tosin jos on rahaa ajella noin upealla autolla,niin voisi ostaa kauppa-autoksi jonkin pienemmän auton,niin mahtuisi yhteen ruutuun ja kukaan ei saisi klhittua pientäautoa.
  Tosin kun nyt on asiasta kovasti kommentoitu,niin voin vain kuvitella,että kuinkahan paljon herran autoa naarmutetaan tulevaisuudessa oli auto invapaikalla tai tavallisella paikalla,sillä vakaasti uskon suomalaisen kolhaisevan miestä tai miehen autoa,kun kerran jättää kahteen ruutuun ja vielä invapaikalle ja sekös minua huvittaa.

 66. 115
  Aika räikeää toimintaa!! says:

  Aika törkeetä toimintaa, Suomessa tarvittaisiin häpeäpaalu järjestelmä, juuri tämänkaltaisia varten.

 67. 114
  Hyvä tietää ettei Danhammer ole INVA lupaa says:

  Tämä oli hyvä tieto, ettei DAN-5 ole inva lupaa, joskus ihmisiltä sattuu unohtumaan. Jos sattuu olemaan inva kuljetettavana, kuten usein on. Parkeeraan inva luvalla auton, niin lähelle että tupakka juuri mahtuu ovien väliin ja DAN saa hyppiä repsikanpuolelta autoonsa, jos hän ei parkkeeraa sääntöjen mukaan silloin, kun minä parkeeraan.

 68. 113
  ugh says:

  … Ja Suomen Sosialistisen Kansantasavallan toverit ovat taas puhuneet.

  Glasnost ja perestroika kai ovat jo muissa neuvostomaissa tapahtunutta historiaa, mutta ilmeisesti Suomi tulee taas kerran tässäkin asiassa jäljessä.

 69. 112
  Myös expertissä asioinut says:

  Parikin kertaa tässä kuussa kyseisessä liikkeessä poikenneena, oli molemmat invapaikat vapaana, joten pääsi hyvin invaluvalla parkkeeraamaan.

  Mutta tämän jutussa mainitun auton kuljettajalle voisi kyllä vähintään sakkolappuja kirjoitella, koska eräänäkin aamuna ajoi törkeästi päin punaista liikennevaloa Ylöjärvellä Veittijärven koulun kohdalla! Sillä kertaa ei onneksi yksikään suojatien ylitystä odottanut koululainen jäänyt auton alle!

 70. 111
  tuota noin says:

  Vie vaan kaksi paikkaa, mutta invalidipaikat kuuluvat niille, joille liikkuminen on vaikeaa. Niin kiire ei olekaan, etteikö muualta voi katsoa paikkaa.

 71. 110
  says:

  Mercedes-Benz 4D CLS 500 SEDAN AUTOMATIC-219375/28
  Ajoneuvo: 4D Sedan
  Valm.kuukausi: ?
  Rekisteröintipvm: 20050105
  Alustan nro: WDD2193751A005934
  Moottorin koodi: M113.967
  kW: 225

 72. 109
  Laki says:

  Missä on se laki mikä määrää pysäköimään kaupan pihassa viivojen väliin?

 73. 108
  tt says:

  Niin, lisäksi paras opetus kyseiselle ”herrasmiehelle” olisi varmaan se että kansa lopettaisi kyseisen herran tuotteiden ostamisen. Paluu siis todellisuuteen ja meidän muiden arvoihin. Ei raha anna oikeutta olla kusipää.

 74. 107
  exmersu says:

  Joo,tuohan kuvastaa äijän asennetta muita kohtaan.Varmaan liikennekäyttäytyminenkin yhtä sikamaista.

 75. 106
  tt says:

  Miks noi ”olevinaan” muiden yläpuolella olevat luulee että säännöt ei koske heitä. Onhan noi säälittäviä raukkoja sillä ovat enimmäkseen helpon elämän saaneita parkoja jotka ei ajattele muita kuin itseään. Taitaa olla kyse siitä että synnytään kultalusikka suussa ja toisten arvostaminen ei ole tuttua vaan ajatellaan vaan omaa etua. Jos tällä kommentilla saan yhdenkin ihmisen muuttamaan ajatusmaailmaansa, olen onnistunut. Olen valmis ottamaan myös näiden ”parkkaavien ylimöstöjen kommenteja osoitteeseen ttrml@hotmail.com

 76. 105
  Kivenkova says:

  Oikeassa ruudussahan se näyttää olevan
  YLÄ VAMMAINEN

 77. 104
  romu says:

  Kerran ajoin piruuttami kahden tommosen väliin,kattoikkunasta poistuin. oli mukava kattoa ku ne runno mun lantikan sivu rautoja :) Klommo on muisto…

 78. 103
  Kimi says:

  Kun kyseinen euroopanomistaja osuu kohdalle, poika on kyykyssä. PELLE.

 79. 102
  Juoksukuntoa löytyy, mutta silti pitää oven eteen päästä autolla. says:

  Kannattaa hankkia invalidin pysäköintilupa heti kun on mahdollisuus, että saa käyttää noita ruutuja luvan kanssa. Ilman korttia tuo näyttää vähän siltä, niin kuin invalidilta varastettaisiin. Yhtä noloa kuin vaikkapa näpistäminen.

 80. 101
  Se ei ole tapa pysäköidä. Se on asenne. says:

  Kaikki mikä on joltakin toiselta pois on mersumiehille kuin henkilökohtainen voitto. Ei ole ensimmäinen eikä ainoa tai sitten mies kiertää ympäri maata. Kuvan pysäköintitapaa näkee muuallakin kuin Tampereen seudulla.

 81. 100
  Masa says:

   ”Tehty mikä tehty. Kun paska on housussa, niin turha sitä on poiskaan ottaa.”
  Kyllä kannattaisi, näyttää nimittäin kusi nousevan päähän kun on riittävästi paskaa housuissa.

 82. 99
  Oikea invalidi says:

  Hyvä invapaikoille parkkeeraaja, kuka tässä tapauksessa lienetkään, oletko todella sitä mieltä, että minun työssä käyvän, aika kiireisenkin, jaloistani invalidin – mutta en ainakaan vielä päästäni- pitäisi vain odottaa, kunnes sinä olet asiasi hoitanut. Tervejalkaisille muutaman kymmenen metrin kävely vaikka parkkipaikan peräkulmasta ei ole mitään, mutta invalidille kymmenen ylimääräistä metriä voi tarkoittaa, että tarpeellisetkin ostokset jää tekemättä.
  Olen surullinen ajattelutavastasi.

 83. 98
  avo mersu says:

  taisi olla mainos temppu ja mainosta tuli

 84. 97
  Hienoa says:

  Ei välitetä sosiaalisesti invalidisoituneesta juntista.

  Antaa paskan olla rauhassa, ei sitä kannata tonkia, haju vaan leviää.

 85. 96
  Niko says:

  Mä oon nevöhööd susta, joten voit ottaa mersus ja muuttaa Turkuun.

 86. 95
  Toivo Tolonen says:

  Pannaanpa auto mieleen, kun näen kahdessa ruudussa, niin kuljen aika läheltä autonavaimeni kädessä, ne saattaa hipaista kylkeä.

 87. 94
  laki on laki!!!!! says:

  Täysi pelle tämä Danhammer.

  ENKÄ OLE PÄTKÄÄKÄÄN KATEELLINEN. Hieman hämärä jätkä.

 88. 93
  RENKAAT says:

  PUHKI

 89. 92
  Tiedänpä nyt. says:

  Jos tällaisen mersun (tai muunkaan) näen väärin kahteen ruutuun pysäköitynä, niin avain taskusta ja naarmut kylkeen.

 90. 91
  Nimetön says:

  ”En ihmettele vaikka pysäköi kahteen ruutuun. Itselläni uutena ostettu kaara (2005), joka on saanut kahdeksassa vuodessa yhteensä 9 parkkipaikkalommoa. Se on ihan sama kuinka kauas pysäköi ja kuinka tyhjälle pihalle tai tontille, aina on joku mulkero kopistelemassa kyljet sisään.”

  Itselläni on 2006 vuoden auto ollut 4 vuotta. Ja hieman kauemmas parkkipaikalla pysäköimällä, siihen ei ole tullut yhtään lommoa sinä aikana, kun auto on ollut minulla.

 91. 90
  entinen saksan taksi says:

  ”Simpula
  13.6.2013 13:55
  xxx on hyvä ja linkittää tähän CLS500 Mersun jonka saa alle 30k€”

  Mobile.de, siellä niitä on valittavaksi asti.
  Siihen n.10000 veroa lisäksi.
  Siinä sitten n.20 000 eurolla haaveesi toteutuu.

 92. 89
  S.Y says:

  Lain mukaan auto pitää pysäköidä p-paikan viivojen sisälle, joten kahden paikan keskelle pysäköiminen on lähtökohtaisesti pysäköintivirhe. Tähän ei vaikuta se, onko maksanut useammasta paikasta.

  Säännös soveltuu myös yksityisalueilla sovellettavaksi, jolloin se koskee myös yksityisalueella pysäköintiä.

  Se on hyvin ymmärrettävää, että tyyrimmällä autolla jostain syystä helposti löytää toisen auton oven aiheuttamia naarmuja kyljistä. Tiedä sitten, onko syynä kateus ja huvin vuoksi läimäytetään ovea vasten vai ovatko tyyrimmät autot lähes säännöstään tavanomaista leveämpinä liian leveitä suomalaisiin p-ruutuihin, johtaen aitoon vahinkoon. Ainakin monin paikoin ruudut ovat liian kapeita jopa tavanomaisille nykyautoille, vaikka alue olisi vastikään rakennettu.

 93. 88
  "Koulukaveri" says:

  Vai on Juvosen Jouko Siikamäen perukoilta ”tienannut” itselleen mersun. Kukakohan sen on sitten joutunut maksamaan? Samanlainen se on ollut pienestäpitäen, joten ei ihme ettei jättäisi olla hyödyntämättä invapaikkoja.

 94. 87
  Annis says:

  No huh-huh, ompa täällä kireäpipoista väkeä :D

 95. 86
  MersuTyttö says:

  Kyllä Mersukuskeille pitäisi merkitä omat leveämmät ruudut. Mersun korjaaminen on niin kallista, kun siihen tulee lommoja. Oma Johtotähtimerkki Invamerkkipaikkojen viereen.
  Mersukuskit kuitenkin pyörittävät isoa osaa tämän maan taloutta ja maksavat teidänkin palkkojanne. (?)

 96. 85
  TeräsJorma says:

  Invaruutuun pysäköinti nyt on tökeröä, mutta kahteen tavalliseen ajan itekin. Ihmiset ei vaan osaa kunnioittaa toisten omaisuutta, vaan autoja paiskotaan ovilla ja ties millä. Kullannuppu janipetterillekään ei moukat vanhemmat kerro ettei ovea saa pompauttaa toisen kylkeen. Lapset nyt on semmosia….in my ass.

 97. 84
  Nimetön says:

  paras källi olis ollu tehä kiireettömät ja invaluvalla…eli parkkeerata molemmilta puolilta niin lähelle ettei pääse autoonsa ja olla vähä kauemmin kimpassa kaupassa XD

 98. 83
  Ei omissa nimissä mitään says:

  Pojan nimissähän tuo autokin on.
  Ei tuollaiset ihmiset paperilla omista mitään.

  Mutta mitään lakiahan tuo ei riko. Siinä toimittaja vetelee omiaan. Eli on väärässä.

 99. 82
  mmM says:

  Köyhillä on kiire ;)

 100. 81
  Näin käy dan says:

  Danhammer tietää sairastuvansa itsekin pian muualta kuin asenteiltaan, joten hänen on harjoiteltava. Kello käy hänellekin.

 101. 80
  Jour Nalisti says:

  Tässä olisi tutkivalle journalismille tilaus:

  Ensiksi voisi kysäistä pysäköinninvalvontaosaston vastaavalta jotta onko auto ’liian vinossa’? (suorassa se ei ainakaan ole)

  Toiseksi voisi tiedustella Danhammarilta jotta miltä se pesukone näytti & kannattiko tulla katsomaan?

 102. 79
  Sparky78 says:

  Ei olen invaLEIDI

 103. 78
  V says:

  What an ASS

 104. 77
  Fleimi says:

  Miten niin laittomasti? Jos hän ostaa kaks parkkilippua, hän on maksava asiakas jolloin hän saa vallata mielihyvin ne kaks paikkaa. Ihan turha urputtaa. Se on sitte eriasia puhuttaessa maksuttomista parkkipaikoista, puhumattakaan invapaikoista. En kyl henkilökohtasesti ymmärrä tota, että ”tulee naarmuja kylkiin”. Ikinä en oo elämässäni ottanu kahta paikkaa eikä koskaan mitään lommoja autossa. Vieläpä Turussa, jossa ihmiset on maailman kateellisinta/itsekeskeisintä sorttia.

 105. 76
  Vesku says:

  On Danhammer tehnyt muutakin kuin Saagimin ka ollut…virtaa on …hyvä asia. Dan…ole mikä olet…mielestäni ok…pelimies olet…

 106. 75
  entinen saksan taksi says:

  Noita CLS:siä on Saksassa myynnissä alle 10 000 eurolla.
  Autovero Suomessa kilometreistä riippuen toisen 10 000 euroa.
  Siinä sitten saa ajella 20 000 euron luksusautolla.

  Paljonkos uusi toyota avensis maksaa?

 107. 74
  vaari says:

  No tämäkin on varmaan persujen syytä. Eihän muut näin tee

 108. 73
  Ace says:

  ”Olen joutunut korjaamaan autoni ovia ja kylkiä monta kertaa, kun niitä on kolhittu ja naarmutettu.”

  Miten minusta tuntuu, että ovien naarmuuntuminen ei tämän episodin jälkeen ainakaan vähene..

 109. 72
  Sergei says:

  Osta Lada niin molemmille puolille jää tyhjä ruutu.

 110. 71
  Murjottu says:

  En ihmettele vaikka pysäköi kahteen ruutuun. Itselläni uutena ostettu kaara (2005), joka on saanut kahdeksassa vuodessa yhteensä 9 parkkipaikkalommoa. Se on ihan sama kuinka kauas pysäköi ja kuinka tyhjälle pihalle tai tontille, aina on joku mulkero kopistelemassa kyljet sisään. Nyt hankittu uudempi auto 2012 sai alle kahdessa viikossa 25 cm punaisen maaliraidan kylkeensä eräällä Tamperelaisella parkkipaikalla. Liekö ollut punikki kun jäi punaista maalia mustalle maalipinnalle.

 111. 70
  vajakkien kokoontumisajo says:

  Nyt kaikki vajakit ja muuten asenteelliset menee sitten potkiin ovet sisään ja naarmuttaan ton pallon autoa…
  Eli tässä kohtaa kansalaistottelemattomuus ja lakien rikkominen on OK?
  Olisiko mun sitten ok tulla potkimaan kaikkia, jotka potkivat autojen ovia? Vai lasketaanko nekin jostain syystä ihmisiksi, vaikka ovat valinneet olla tottelematta lakia?

 112. 69
  Marimekko says:

  Miksei suomalaiset sitten osta esim. tommosia mersuja käytettynä? Melkosesti enemmän autoa siinä saa verrattuna näihin perhedieseleihin sun muihin zippinetto autoihin, joita on maantiet täynnä.

 113. 68
  urpo says:

  aattelin vain,… että olisko niin, jotta ne kolhut on tullut mersuun juuri tälläisen pysäköinnin takia.

  auto ruutuun tuollain niin kyllä siihen aina 2 mossea saa auton molemmin puolin parkkiin.

 114. 67
  Simpula says:

  Peksujeff on hyvä ja linkittää tähän CLS500 Mersun jonka saa alle 30k€. 350 köyhänmalli ei käy. Kun ei muuta keksitä niin ruvetaan vähätteleen autoo. Eipä noita paljoa näe vaikka lamamallit onkin jo perheauton hinnoissa. Oliskohan syynä vaikka Avensista suurempi kulutus, vakuutukset, varaosahinnat ja pienempi takaluukku :D

 115. 66
  pekka juhani says:

  Lommot on taisteluarpia sanoi entinen työkaverini.
  Selitys on kyllä ihan kätevä Mesekuskilta.
  Mitä yhteistä on Mersulla ja kondomilla? Molemmissa on m.lkk. sisällä.

 116. 65
  Mersumies says:

  PELLE.

 117. 64
  Kateuskorttipa hyvinkin says:

  Aika kiireellinen pesukoneentarvis näemmä.

 118. 63
  Nimet on says:

  SIKA!

 119. 62
  Peksujeff says:

  Ensimmäiset CLS-Mersut tulivat myyntiin 2004. Niitä saa tällä hetkellä alle 30.000 eurolla, perheauton hinnalla. Jos haluaa antaa itsestään rahamiehen vaikutelman, melkein 10-vuotias Mersu ei ole se tapa. Eikä se, että käy erikseen katsomassa jotain pesukonetta. Jos on rahaa, niin pesukoneen saa kotiin asennettuna yhdellä puhelinsoitolla ja joku muu huolehtii siitä, että laite on tarkoitukseensa paras mahdollinen. Satasella tai kahdella hinnassa ei ole kovinkaan paljon väliä, siis jos on rahaa. Tällä kaverilla sitä ei kovin paljon ole.

 120. 61
  Expersu says:

  Näin toimii persu ja Timo Soinin ylin ystävä.

 121. 60
  pokemon says:

  On se mikä tahansa vähemmistö kyseessä,niin aina ajavat ovensuuhun tai muuten vaan väärin,ei Jokke ole ainoa. Vielä kun olisi mennyt autoonsa,syönyt grillituotteita ja heitellyt ruokapaperit ikkunasta ulos,ja Keskisen Vekkuli oksennellut pelkääjän puolelta, ei kukaan olisi kiinnittänyt huomiota,saati ottanut kuvaa. Näkisittepä Joken Rolls Roycen,hieno klassikko.

 122. 59
  Mikäs siinä says:

  Maailmassa jossa mitä vaan saa tehdä jos röyhkeyttä on riittävästi ja hyvä selitys sitä tukemaan…

  … seuraavan kerran kun herra Danhammerin auto on invapaikalla, oma kärry poikittain Mersun takapuskurin taakse ja sitten vaikka leffaan ja syömään pitkän kaavan kautta.

  Kiire se on muillakin, hei.

 123. 58
  Reiska says:

  Olettepa stupidoja,Jokke saa ilmaista mainosta firmalleen,eikä mies painu unholaan.

 124. 57
  Irkku says:

  Onneksi kateus ei kuulu katoavaan kansanperinteeseemme. Kyllä ne parkkiruudut saisi edelleen olla leveydeltään vähintään sen 2,5m eikä 2,25. Mulla sama ongelma Chargerini kanssa.

 125. 56
  Tamphattan says:

  Nissanilla ajava yh-isä: ”alan kansalaistottelemattomaksi ihan vain piruuttani”

  Invapaikalle pysäköiminen ilman lupaa ei kuitenkaan ole kansalaistottelemattomuutta vaan pelkkää törkeää itsekkyyttä ja kiusantekoa kaikista heikoimpia kohtaan.

 126. 55
  Nimetön says:

  Jumalauta, mikä laiska possu. Parkkeeraa niinkuin muutkin, vätys!

 127. 54
  Nurkkis says:

  Itse ajan hienokuntoisella 23-vuotiaalla japsilla ja yritän itsekin välttää pysäköimästä siten, että joku voisi kolhia sitä. Jotkut kun eivät välitä toisen omaisuudesta. Mitä tulee jutun mersumieheen, niin ihan asiallisesti hän minusta vastaa kysymyksiin.

 128. 53
  Anne says:

  Invapaikoille ajaa ilman lupaa älykääpiöitä, jotka luulevat sen vian yksin oikeuttavan paikkaan heti ulko-oven vieressä.

  En ikinä hyväksy, että minulla on invalupaan oikeuttava sairaus, joten kyllä invalidiä häiritsee tällaiset idiootit. Mistä Danhammer sen tietäisi, että ei häiritsisi, kun elää itse pulleaa luxuselämää.

 129. 52
  Simpula says:

  Osaa kommenteista kun katsoo, niin melko potentiaalisia autonnaarmuttajia on. Toki autolla voi ajaa jos siihen tulee lommo tai naarmu, mutta ei ne hyvältä näytä eikä lisää jälleenmyyntiarvoa. Jos se auto itelle on joku rupinen kulkinen paikasta a paikkaan b, niin toisille se voi olla enemmän.

  En siis puolustele invaruutuun parkkeerausta mitenkään, mutta kaikki naarmutusjutut saa kyllä naamani syvän facepalmiin.

 130. 51
  Nimetön says:

  Auton voi jättää hieman kauemmaksi ovesta. Parkkialueen reunalla on harvemmin tunkua ja auton viereinen ruutu pysyy tyhjänä. Sillä keinolla omassa autossani ei ole yhtään lommoa ja pysäköinti on tehty ihan oppien mukaan.

 131. 50
  Köyhä köyhän tunnistaa says:

  Köyhä. Ajaa vanhalla mallilla ja silti pitää varjella autoaan noin. ;)

 132. 49
  Tyhjästä Päästä... says:

  Asenteen perusteella ei siis mitään asiaa liikenteeseen, mutta invalupa asennevamman vuoksi myönnettäköön sillä ehdolla että ajolupa otetaan samanaikaisesti pysyvästi pois.

 133. 48
  onni maalta says:

  On se pesukone vaan sellainen laite, että kyllä sitä kannattaa käydä katsomassa. Ei sellaista laitetta ihan jokapäivä näekkään.

 134. 47
  Opetetaan vähän says:

  Tuon mersun pakariin voisi ohikulkijat työntää aina sen ollessa väärin pysäköitynä perunan tai kurkun niin syvälle kuin menee.
  Eiköhän tuo parkkihäirikkö pikku hiljaa opi pysäköimään oikein, kun auto ei tahdo oikein käydä kunnolla.
  Joku yhtä rohkea, kuin auton omistaja on, voisi jopa päästää takarenkaasta ilmat pihalle avaamalla venttiilin sielun.

 135. 46
  Nimetön says:

  Jos olisin invalidi, parkkeeraisin tuohon taakse poikittain.

 136. 45
  Nimetön says:

  Toivottavasti ihmiset muistaa pitää omaa avaintaan sillälailla sopivasti pystyssä kun kävelee tuon auton vierestä (siinä on hyvin tilaa mennä). Ihme kusipää jos pitää invapaikkoja varastaa. Muuten ymmärrän kyllä huolen auton naarmuuntumisesta. Jättäisi vähän väljemmille vesille eikä kahteen ruutuun.

 137. 44
  2 ruutua says:

  Jos herra parkkeeraa kahdelle ruudulle aina, ei riitä , että maksaa usein kaksi maksua. Se on maksettava aina. Mutta tuo invapaikalle pysäköiminen osoittaa aina jonkinsortin vammaisuutta.

 138. 43
  Roxene says:

  Tyypillinen mersupuupää. Näyttääkin ihan koomikolta.

 139. 42
  DAN-5 joopa joo. says:

  Voihan se olla, että tuo auto löytää itsensä vielä joskus siten parkkeerattuna, että toiset autot ovat piirittäneet.

  Silloin ei kannata juosta vaan lentää, jotta pääsee pois. Silloin kannattaa olla kateellinen niille, jotka myös säveltävät parkkeerausoikeuksiaan omaan kiireen ja tahdon ja välinpitämättömyyden takia.

 140. 41
  Nimetön says:

  Jos itsellä olis invalappu ja näkisin tollasen pysäköinnin niin tunkisin tohon toiseen invaruutuun. Sais äijä siinä sitten miettiä miten pääsee autoonsa kolhimatta upeaa vanhaa käytettyä mersuaan.
  Ja 15min ei ole todellakaan mikään nopea käynti. Tainnut olla laiskuudesta kiinni.
  Ja sitä kahden paikan viemistä voidaan sitten miettiä. Onhan sinne autoon joskus ahdas päästä jos viereisessä ruudussa on auto. Äijän kuvaa voi katsella ja miettiä, pelkääkö että mersua kolhitaan vai pelkääkö ettei pääse autoonsa

 141. 40
  Future Matters says:

  Voi elämä, autoon tuli lommo tai naarmu! Nyt sillä ei voi ajaa! EI MITENKÄÄN!

 142. 39
  AUG says:

  Lielahdessa DAN auto on parkkeerattuna Teboil huoltoaseman pihaa, kun kuski on kahvilla. Erikoista siinä on se, että auto parkissa parkkeeraus kielletty liikennemerkin vieressä. Kyllähän tämä ilmeisesti kertoo asenteesta yleensä lakeja kohtaan.

 143. 38
  Nimetön says:

  Pallopää mikä pallopää. Pakko oli tulla irvisteleen lehteen kun kerran oli mahku.

 144. 37
  Matikainen says:

  Ottaapas se mersu nyt pannuun kun pitää ajoneuvotietoja hakea ja todistella kuinka vanha romu se on. Passat miehille tommonen 10v vanha 5 litranen mersu on kovapala kun maksaa vieläkin enemmän kun niiden pullantuoksunen farmari uutena.

  väärin tehty tuo invapaikalla parkkeeraus, mutta jotain rajaa.

 145. 36
  Janetski says:

  ”Minä vaan” -nimimerkki on hyvä esimerkki ihmisestä, jonka takia jätän autoni kahteen ruutuun tai viimeisestä ruudusta yli. Ei mitään kunnioitusta toisten omaisuutta kohtaan. Vaikka joku pysäköisi kaupan eteiseen, ei se oikeuta potkimaan toisten omaisuutta. Piste.

 146. 35
  Humppa says:

  Auton hinta n. 40kEUR, rekisterien 1kEUR. Saksasta saa varmaan puoleen hintaan. Toki senkin netista olisi voinut katsoa mutta EVVK.

 147. 34
  Jouko Juvonen says:

  Tuossa tietoa reippaudesta, monessa (hämärässä) mukana, vähän isompiakin rikkeitä:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Carl_J._Danhammer

 148. 33
  03 says:

  Ylöjärven s-marketilla ja kaurasmäessä Kallen autot on aina oven edessä, poikittain tai invapaikalla. Selityksen makua!

 149. 32
  invamerkin omaava says:

  Etsin itselleni paikkaa, johon voisin pysäköidä pirssini, niin eikös tämä mersu kököttänyt juuri näillä invapaikoilla tuona hetkenä! Käytän pyörätuolia ja tarvitsen itselleni normaalia isomman parkkipaikan. Mersukuski on hyvä ja voisi viedä vaikka neljä ruutua, mutta muualla kiitos. Mersukuski voi olla onnellinen siitä, että hänellä on ylipäätään jalat millä voi liikkua pidemmän matkan (tai vaikka juosta tässä tapauksessa). Itse joudun tyytymään pyörätuoliini, jotka ovat jalkani…

 150. 31
  Minä Vaan says:

  ”Nimetön
  13.6.2013 09:49
  DAN-5 , MB 500 VM 2005 (11.2004) VANHA ROMU”

  Joo, muissa maissa nuo alkaa menemään paalaukseen, mutta Suomessa vallan käyttökelpoista tavaraa.

  Herran ulkoista olemusta kun katsoon, niin hieman epäilen juoksuaskeleiden ottamista kaupassa asioidessa. Kyse on ollut vain laiskuudesta.

  Kuten tuolla yllä joku kommentoi, niin jatkossa ovet potkitaan lommoille, vaikka auto olisi keskellä ei mitään. Sen verran herran välinpitämätön toiminta ärsyttää rivikansalaisia.

 151. 30
  Säälittävä kuski says:

  Invoista viis sanoi Dan-viis

 152. 29
  - pienellä nissanilla ajava keski-ikäinen työssäkäyvä asuntovelallinen yksinhuoltaja isä- says:

  Se on hyvä, että joku on välillä kansalaistottelematon. Yhteiskunnan sääntöja sekä viranomaisten määräyksiä tulee välillä rikkoa. Sakoillahan tuosta selviää. ME muut olemme vain kateellisia!

  Minä olen niin pienituloinen, ettei nyt ole varaa maksaa ylimääräisiä sakkoja. Mutta, jos saan jonain päivänä suuren arpajaisvoiton, niin minäkin alan kansalaistottelemattomaksi ihan vain piruuttani.

 153. 28
  Jorma69 says:

  Ihmiset ei kyllä parkkipaikoilla kunnioita toisten autoja. Kaikkein eniten tästä kärsii ne, jotka pesevät ja vahaavat autoaan säännöllisesti ja pitävät siitä muutenkin huolta. Lopputulos on se, että kylki näyttää perunapellolta. Ymmärrän pointin. Itse kävelen kauempaa edellä olevasta syystä. Aikaa menee, mutta kivempi fiilis kun saa auton vahattua.

 154. 27
  Riitta says:

  Hyvä tietysti todeta jälkikäteen, mutta kävi mielessä alkuperäisen kuvan nähtyäni, että mahtaakohan olla kyseessä tämä ”herra”.

  Kertoo kaiken tarpeellisen miehen ajatusmaailmasta kun hän kuvittelee, että KATEUS olisi se syy miksi hänen toimintansa on kuvattu…

 155. 26
  Tarkastaja says:

  Hyvähyvä, Dan kävi näemmä paluttamassa mahdollisen ajokortin Sorille.

 156. 25
  Lada super says:

  Mitäpä ei tekis sen eteen että pääsee lehteen.Seiskassa kuva ens viikolla ja Danin maine kasvo taas.Itäsuomen poika on jo melkonen julkkis mutta millä ansioilla?

 157. 24
  Kiire on köyhän tauti says:

  Normaalisti ihmiset, jotka pelkäävät autonsa naarmuntuvan, jättävät autonsa kauemmas muista autoista parkkipaikan reunamille. Ukko kyllä näyttää siltä ettei autoa pidempää matkaa jaksa kävellä, joten tavallaan invapaikan käyttökin oli oikeutettua.

  Parkkeeraisin itse niin lähelle, ettei kuskin ovesta olisi mitään mahdollisuutta mennä sisään. Sitten pyöriä kaupassa tuntikaupalla. Saattaisi oppia, että on kuitenkin nopeampi kävellä vähän kauempaa.

 158. 23
  mansen mies says:

  On se ikävää,etteivät säännöt (tai niiden noudattaminen) näytä koskevan kaikkia…

 159. 22
  normitonkuski says:

  Laki sama kaikille toki, mutta jos tuon tilalla olisi mopoauto ollut, ei tuotakaan kuvaa missään lehdessä olisi ollut.

  Itsellä vuoden 1998 auto, eikä mikään hieno, mutta ajan silti yleensä kahteen ruutuun juurikin näiden huolimattomien oven aukojien takia. Ikinä en kyllä invaruutuun ajaisi.

 160. 21
  Äly hoi says:

  Kateuden sijaan tunnen sääliä tuollaista ihmistä kohtaan, joka omahyväisesti käyttää invapaikkaa eikä omista siihen oikeuttavaa lupaa.

 161. 20
  Konstaapeli Körmy says:

  Jos invalupaa ei ole, niin hätätilassa Kokoomuksen jäsenkortti tulkitaan päteväksi asiakirjaksi

 162. 19
  Astrid says:

  Taitaa muuten noi kyseisen mersun ovet kolhiintua tämän jälkeen tavallista tiuhempaan.

 163. 18
  JN75 says:

  Jos joku ”mersu-kuski” pysäköi autonsa siten, että kaupan kaikki kaksi invapysäköintipaikkaa on hänen käytössään, niin mihin oikeasti invapaikkaa tarvitseva pysäköi autonsa?

  Jos ei ole valmis noudattamaan tieliikennelakia, niin silloin kannattaa muuttaa esimerkiksi Intiaan. Siellä on liikenne hieman vähemmän ”ahdasmielistä”. Nelisuuntainen liikenne yhtenä esimerkkinä eli oman autosi kummaltakin puolelta voi tulla auto tai mopo vastaan. Pysäköintikin on varmaan paljon helpompaa…

 164. 17
  Marsa says:

  Hahhah… morjens mikä sika! On niin paljon rahaa ettei paskalle taivu…

  Kyllä mäkin olen joutunut usein autoni kylkiä paikkaututtamaan puupäiden takia, niin kuin varmasti monet monet muutkin meistä.
  Pitääkö muutamien puupäiden vuoksi kostaa kaikille autoilijoille ja varailla p-ruutuja enemmän kuin on autoja.

  Toiset vain kokee niin vahvasti omassa subjektiivisuudessaan olevansa pikkuisen parempia kuin muut.

 165. 16
  pirkkoparkki says:

  Voiko idiotismista sakottaa?

 166. 15
  Tamphattan says:

  ”jotakuta mossekuskia tai puupäätä ilmeisesti harmitti”

  ” Kateus on meidän suomalaisten perisynti, se voittaa kiimankin”

  Itsekäs m****u tuo Danhammer. Syyttää vielä toisia omasta idiotismistaan.

 167. 14
  Pölhö Kustaa says:

  Sakotettiinko?

  Todisteethan ovat olemassa.

  Poliisi ja/tai pysäköinninvalvoja vastatkaa.

 168. 13
  Normikuski says:

  Miten tuo asia aina käännetään kateuskeskusteluun. Täsäs kai lähinnä on kysymys liikennesäännöstä, tilannetta ei muuta vaikka noissa ruuduissa olisi ollut mopoauto :)

 169. 12
  riiva says:

  tyypillistä näille itseään rahalla korottajille.jos ei ole tuohon ikään oppinut edes käytöstapoja niin eihän näitä moukkia voi kukaan auttaa.vastaisuudessa ajan aivan kiinni oveen niin opetellaan tapakulttuuria.

 170. 11
  Cristobal says:

  Monessa Euroopan maassa kahden parkkiruudun valtaaminen on varma tapa saada naarmuja kylkiin. Vois kokeilla vaikka Espanjassa marketin parkkialueella.

 171. 10
  kansalainen says:

  Ylpeys käy lankeemuksen edellä, tämä on nähty niin kovin monta kertaa elämässä. Toivon, ettei Danhammer ole jonakin päivänä invalidi ja tarvitse oikeasti noita invapaikkoja. En ole kateellinen hänen hienosta mersustaan.

 172. 9
  rottelo says:

  Miksei herra hienope###e ajanut parkkihalliin ei se auto niin iso ole

 173. 8
  Janetski says:

  Joo, vanha romu, noita saa käytettynä jo neljäänkymppiin.

 174. 7
  83vuotta says:

  tommonen jätkä jos sattuisi pysäköimään minun moponi viereen vetäisin hönöön kylmästi

 175. 6
  yo :) says:

  Aluksi kun luki tota kirjotusta, tuli mieleen, että v*tt* mikä ku*ipä*. Et ihan oikein jos joku vähän raapasis avaimilla kylkeen. Mutta kun luki loppuun niin onneks oli pahoillaan ja nöyränä. Jäi ihan hyvä maku kuitenkin.

 176. 5
  Expert Lielahden asiakas. says:

  Olen noita ruutuja käyttänyt asiallisella omalla inva-luvallani. Kyllä noille ruuduille on tarve, ja se ettei joku ole niissä autoa nähnyt, ei tarkoita sitä ettei joku siihen olisi 5 minuutin sisällä tulossa. Jos itse näen tuollaisen parkkeerauksen soitan poliisille jos ehtisivät käväistä kirjoittamassa lappusen kyseiselle herralle.

 177. 4
  Dick says:

  Pelle…

 178. 3
  toinenpuupää says:

  Taitaa mersu tästälähtien olla kaikkien silmätikkuna.
  Kannattaa harkita autonvaihtoa jos haluaa olla rauhassa.
  Ihmiset vaan on sellaisia puupäitä.

 179. 2
  Nimetön says:

  DAN-5 , MB 500 VM 2005 (11.2004) VANHA ROMU

 180. 1
  Pentti Köyri says:

  ”Jollain kun on massia päällä niin heti joku läski vinkuu”, kuului legendaarinen sanonta. Lommoja toki tulee ja kahteen ruutuun pysäköin minäkin, mutta en nyt missään nimessä invapaikalle.

Jätä kommentti