Oma juttu Yhteystiedot
15548.jpg

Kommentit (11 kpl)

 1. 11
  autoilijatsuckaa says:

  Kampa: Mene roskiin.

 2. 10
  Kampa says:

  Toivottavasti tuohon maalataan nopeasti valkoisella pysäköintiruudut, kun kerran sitä ei voi erottaa helposti pyörätiestä.

  Pyörillä on oikein hyvin tilaa kuvissa oikealla näkyvällä laatoituksella.

 3. 9
  JN75 says:

  ”Tuossa ei missän ole pyörätien merkkiä! eli pyöräilijät ajavat jalkakäytävällä.”

  Näin sateisella ilmalla en viitsinyt lähteä paikanpäälle tutkimaan asiaa, joten laitoin tunnetun hakuohjelman kuvahakuun sanaksi Åkerlundinkatu ja noin viisi sekuntia meni aikaa löytää kuva, jossa näkyy, että rinnakkaisen pyörätien ja jalkakäytävän liikennemerkki löytyy. Nimimerkki autoilija on siis vähemmän yllättävästi väärässä…

 4. 8
  Autoilija says:

  Tuossa ei missän ole pyörätien merkkiä! eli pyöräilijät ajavat jalkakäytävällä. Ei kun sakotusta peliin. Autoija saa vain pysäköintivirhemaksun.

 5. 7
  Da-De says:

  Onkohan nämä asennevammaset Tamperelaisia vai muualta tulleita jotka ei löydä muuta paikkaa.

 6. 6
  Tarkastaja says:

  Ennen lahjattomat laitettiin hevosmiehiksi kärryn päälle kun eivät muuta osanneet. Nykyään kai ajavat taksia.

 7. 5
  Polkija says:

  Pyöräilin tänään Åkerlundin katua. Taksi ajoi ko. pyörätielle tukkien väylän, pysähtyi ja sammutti moottorin. Kuljettajan noustessa autosta huomautin kohteliaasti: ”Anteeksi, mutta huomasitteko, että ajoneuvonne on pyöräkaistalla?” Kuljettajan vastaus: ”Jaa, no hyvä homma.”

  Täytyy myöntää, että hieman hämmennyin kyseisen ammattiautoilijan asenteesta sääntöjä, turvalisuutta ja muuta liikennettä kohtaan.

 8. 4
  Tupla Potti says:

  Hienoa että nimimerkki ”pikkulauri” oli vaivautunut kaivamaan esiin lakitekstin jonka perusteella mäiskäistään pysäköintivirhemaksu.

  Lisäksi aika monessa paikassa lienee melko hankala parkkeerata pyörätielle ilman että on ajanut sitä pitkin, joten melkoinen vaara on kahmia samalla kertaa myös jokunen päiväsakko – sikäli kun parkkipirkko vaivautuu tilaamaan lisää viranomaisia paikalle.

 9. 3
  pikkulauri says:

  Tanelle ja Tanen kaverille, jotka pysäköivät pyöräteille tiedoksi; se on laissa kielletty.

  Pysäyttämistä ja pysäköimistä koskevat kiellot

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1981/19810267#a267-1981

  Ajoneuvoa ei saa pysäyttää eikä pysäköidä sellaiseen paikkaan eikä siten, että siitä aiheutuu vaaraa tai että liikenne tarpeettomasti estyy tai häiriytyy.

  Pysäyttäminen ja pysäköinti on kielletty:

  1) jalkakäytävällä, suojatiellä, pyörätiellä ja pyörätien jatkeella sekä viiden metrin matkalla ennen suojatietä, risteävää pyörätietä tai pyörätien jatketta

 10. 2
  Melko hupaisa paikka says:

  Joka päivä tuosta kulkien olen pannut merkille että useimmiten on ajoradalla vähemmän moottoriajoneuvoja kuin pyöräkaistalla.

 11. 1
  Tane says:

  Ei tuo ole mielestäni lailla kiellettyäkään?

Jätä kommentti