Oma juttu Yhteystiedot
roskat7

Kommentit (4 kpl)

 1. 4
  JTK-TAMPERE says:

  Roska Erkkilät on oikein julkisuudenkipeitä,mikään lehti ei ilman tyrkyttämättä tule tekemään juttua? Mutta Erkkilät vei sitä joka lehteen. Tampereella on satoja samanlaisia siivoojia ja muissa vapaaehtoistyössä.Yksikin kaveri ruokkinut vuositolkulla satoja vähävaraisia ilmaiseksi omilla rahoillaan joka kuukausi,mutta ei halua julkisuuteen,kun yksikään yhteiskunnan virasto ei ole tukenut toimintaa. On häpeä olla tamperelainen,tunneleihin,areenoihin,siltoihin,tapahtumiin ja halleihin on varaa,mutta ei köyhien auttamiseen. Köyhien ystävä tämä jeesus,joka auttaa kaikkia

 2. 3
  Intoa piukassa says:

  Ovat kyllä nämä roska-Erkkilät hyvällä asialla, mutta liika on liikaa!!! Istuin keskustorilla penkillä, sauhuttelin sauhuni loppuun ja tumppasin sen maahan, nostaakseni sen sitten varmasti sammutettuna tuhkakuppiin, joka oli n.5 metrin päässä. Ennenkuin kumartua ehdin, siis nostaakseni sen tumpin, niin jo oli roskaisäntä nostotikkunsa kanssa sen(siis juuri sammuttamani tumpin)kimpussa ja pitämässä moraalisaarnaa…. Voi hyvä tavaton sentään!! Meni maku tähänkin sinänsä hyvään asiaan!!!

 3. 2
  Lis says:

  Heille voisi maksaa palkkaa. Noin ahkeria palkallisia siivoojia tuskin kaupungin palkkalistoilla onkaan.

  Roskien keräämistä voi muuten suositella; se on hyvää, halpaa ja muitakin ihmisiä ilahduttavaa liikuntaa.

 4. 1
  Kohta Kaivannossa says:

  Liikun junalla viikottain pohjoisesta etelään. Lielahdesta alkaa siivoton radanvarsi Lempäälässä vasta helpottaa. Tampereen asemanseutu haisee, humalaiset ja huumeidenkäyttäjät sekoilevat kerjäläisten ja koirien seassa, sellainen siisteykampanjan tulos.

Jätä kommentti