Oma juttu Yhteystiedot
KAKKA2

Kommentit (43 kpl)

 1. 43
  Tojotamiäs says:

  Shit happens!

 2. 42
  TOSIII RUMA says:

  Taitaapi olla Klamöör Tuksu ollut asialla.

 3. 41
  pekka juhani says:

  Vika ei liene tekijässä. Oletan tilauksen puuttuvan koska lisäsiivous (kakka) on maksullinen toimenpide. Eli oletan ongelman olevan tilaaja-tuottaja-suorittaja portaassa.

 4. 40
  justttttttttt says:

  En ihmettele jos iss on siivojana et kakkaa ei oo siivottu

 5. 39
  Seppo says:

  Raha puhuu nykyään, niin myös huonot tavat.

 6. 38
  Da-De says:

  Eikö näille huoltomiehille mikään enää kuulu.Tapasin yhden huoltomiehen Hämeenlinnassa joka sanoi kontti tulee likaiseksi ja se haisee kun ihmis kasan siihen siivoo.Kyllä talonmiehet sentään teki työnsä vaikka niitä kadehdittiin ja kyllähän ne sontijat vois ottaa muovipussin niinkuin koiranulkoiluttajatkin.

 7. 37
  Häxpi says:

  Läjää ei saanut siivota, koska Museovirasto oli vaatinut sen suojelua. Vasta korkeamman instanssin jyrähdys pelasti tilanteen.

 8. 36
  SAIN LOPULTAKIN SELVILLE says:

  Liikunnanohjaavat ilmoittivat heti esimiehelleen joka ilmoitti heti omalle esimiehelleen joka ilmoitti hei kaupungintalon vaihteeseen ilmoitti tilakeskuksen vaihteeseen joka ilmoitti heti tilakeskuksen siivousvastaavalle joka ilmoitti alihankintasopimusten vastaavalle joka ilmoitti iss:n vaihteeseen joka ilmoitti asiakkuusvastaavalle joka ilmoitti työnjohtajalle joka ilmoitti vuorovastaavalle joka ilmoitti jollekulle. Joltakulta paloi käämit ja ilmoitti lehdelle …. …. ja lopulta hieman erilaiseen maailmanaikaan tottunut naapuruston muori kävi siivoamassa tortut

 9. 35
  mää vaan says:

  Vaikea uskoa ja kuviteela, että kuvassa olevasta tilasta olisi olemassa minkäänlaista siivoussopimusta.

  Nyt on varmaan TILTU mennyt retkuun ja makselee jotain huijaus laskuja!

 10. 34
  jep says:

  Mikä on siistijän ja siivoojan ero.

  Uusimmassa jutussa kikkareesta se selviää.

  Siistijä käy kikkareen pahvinpalalla pois pyyhkäsemässä.
  Siivooja olisi ammattinimikkeesä mukaisesti siivonnut koko raput.

  Toisaalta voihan se olla , että hankinta sopimuksen mukainen tarjous ei edellytä muuta kuin kikkareen pois viennin, jos sellainen on tilattu, eikä rappukäytävän siivoamista

 11. 33
  Nimetön says:

  ”Kyllä kakka pitää aina ulkoistaa. Muuten tulee ikävä olo”

  Mutta se ulkoistaminen pitää tehdä sitä varten tehdyssä paikassa eli vessassa.

 12. 32
  Tulos pormestarin siisteyshankkeesta? says:

  Tavallinen näky Tampereella. Rautatieasema ja radanvarret samaa poliittista laatua, vai onko ymmärretty väärin?

 13. 31
  Miika says:

  Eihän uimahalli nyt voi näyttää tuolta yhtään missään!!

 14. 30
  hyvä tampere says:

  tuossa kulminoituu hyvin mikä on ammattitaito tampereen virkamies kunnassa ,ja minkä laisia viisaita päättäjiä kunnallisvaaleissa tamperelaiset ovat äänestäneet asioitamme hoitamaan.kyllä on hienoa olla tamperelainen.

 15. 29
  yöks says:

  Ainakin 80-luvulla oli hissin käyttö koululaisilta kielletty. Ja niin se taitaa olla vieläkin. Myös hyötyliikkujat käyttää portaita myös. Ja täytyy sanoa, että tuo portaikko oli jo 80-luvulla vähemmän houkutteleva, mutta ei ihan kyllä noin siivoton.

 16. 28
  Bussikuski says:

  Tilaaja tilaa, mitä osaa / tahtoo / mihin rahat riittää. Tuottaja tuottaa ja saa maksun sopimuksen mukaan, jos hommat on hoidettu. Kyllä kaupungilla on tehokkaat sanktiot sopimuksissa niille, jotka eivät hommia hoida: esim. työnantajani maksaa kolmenumeroisen summan sakkona kaupungille, jos näpelöin linjakilvet väärin bussiin.

 17. 27
  Niilo says:

  Ulkoistaminen on huono asia, ulostaminen sen sijaan on kivaa!

 18. 26
  Nuoretko muka epäsiistejä? says:

  Niin.
  Nämä kullannuput kusevat lattioille,
  paskantavat rappusiin.
  Hyvin on mennyt vanhempien kehumiset
  perille.

 19. 25
  huh says:

  Meilläpä oli joku jättänyt kerrostalossa alakerran hissin eteen ilmeisesti sitä itseään tai jotain muuta sotkevaa. Onko pakko tehdä ilkivaltaa? Eikö maton olisi voinut kääriä pois edes siivoushanskoilla? Jos koira laskee, ei ole iso vaiva soittaa huoltoon tai ottaa matto pois. Hissistä tulijat astuivat suoraan likaiseen kohtaan, joku oli vähän yrittänyt ”siivota” huonolla tuloksella – matto on EDELLEEN siellä. Toki kiitos yrityksestä siivota, hissin lattia kaipaisi myös siivousta. Tällä kertaa minä en lähtenyt hoitamaan asiaa, koska olen joutunut yksin soittamaan huoltoon joka asiassa ja toisessa. Että tälläistä länsi-tampereella, maalaisjärkeä saisi käyttää!

 20. 24
  no just says:

  ulkoistaminen on oikeesti todella huono asia, tässä on esimerkki siitä, kukaan ei vastaa lopultakaan mistään ja kokonaisuus ei vaan toimi!

 21. 23
  istiN says:

  Uutisen kirjoittaja olisi voinut vaikka itse käydä ne kakat sieltä poimimasta, huhhuh! Mihin tää maailma on menossa? Ei auta ku olla takakenossa

 22. 22
  Hämmästynyt says:

  Meneekös joku muka portaita kun vieressä kaksi hissiäkin?

 23. 21
  yöks says:

  Onneksi en käytä Hervannan uimahallia, niin siivotonta, miltä mahtaa näyttää itse uimahallissa. En kyllä maksaisi tuonne paikkaan mitään.

 24. 20
  Saunoja says:

  Olen asunut muutaman vuoden Hervannassa mutta en ole vielä käynyt Hervannan uimahallissa. Nämä kuvat ja videon nähtyäni en todellakaan halua edes mennä! Ensimmäisenä tulee mieleen mihin narkkariluolaan tässä ollaan laskeutumassa. P***aa käytävällä, rikottuja kaljapulloja ja seinät ja lattia sotkettu. Käykö täällä oikeasti joku?! Onko tämä ihan oikeasti ollut tämän näköinen kuinka pitkään? Pitäisikö asialle tehdä jotain?
  Ensimmäisenä tuo koko porraskäytävä olisi siivottava ja siistittävä. Toiseksi, tuolle sisäänkäynnille on pakko tehdä jotain. Voiko sitä jollakin tavalla muuttaa että uimahallin henkilökunnalla olisi mahdollisuus valvoa sitä paremmin? Olisiko jotakin edullista keinoa muuttaa uimahallin sisäänkäyntiä? Minun on kyllä pakko käydä katsomassa oikein paikan päällä näyttääkö tuo oikeasti noin kamalalta. En ole mikään kermaperse mutta voin kuvitella minkälaisen ensivaikutelman tuo porraskäytävä voi joissakin ihmisissä aiheuttaa. Ei todellakaan houkuttele.

 25. 19
  pomo says:

  Kyllä täytyy olla selkärangaton esimies tuossakin työpaikassa.

 26. 18
  pAska on hyvää says:

  Suomen kuuluisin paska!

 27. 17
  Turkulainen says:

  Miten tollaiseen paikkaan uskaltaa mennä uimaan?
  Huolehtiiko sama firma uimahallin siisteydestä myös…

  Tulkaa katsomaan Turkuun Impivaaran hallia malliksi.

 28. 16
  Tilaajatuottaja says:

  Ulkoistaminen ei ole huono asia vaan asiantuntematon ostaja sekä valvonta. Jos kriteerina käytetään ”mistä halvimmalla saa” on tulos juuri tätä. Valvonnan vastuuta jos ei ole nimetty niin asiat menee näin koska kollektiivinen vastuu = ei vastuuta. Onnea järkeville palveujen ostajille. Olen palvelujen ostoja läheltä ja siellä asiat katsotaan vain excelillä. Excelissä ei ole kakka kohtaa… surullista.

 29. 15
  Anonyymi says:

  ”KANNATTAS TARKISTAA VALVONTA KAMERAT PASKAAJA SIIVOOMAAN JÄLKENSÄ EI KUULU SIIVOUS ISS ITSE JOS OLISIN SIIVOOJANA KYSEISELLÄ FIRMALLA NIIN PISTÄSIN TEKIJÄN SIIVOOMAAN KILTISTI JÄLKENSÄ”

  Kyllä siivous nimenomaan kuuluu ISS:lle koska heille siitä kaupunki maksaa riippumatta jätösten määrästä. Hervannan uimahalli on muutenkin kaupungin yleinen häpeäpilkku monikulttuurisine vuoroineen ja järkyttävän törkynsä osalta. Kyseinen halli tulisi sulkea ja tehdä asianmukainen uimahalli maan pinnalle.

 30. 14
  ... says:

  Ei jumalauta, veljet.

 31. 13
  JokuToien says:

  Nykyaikaa tämä ruikuttaminenkin, kukaan ei tee mitään, varsinkaan jos se kuuluu jollekkin toiselle. Liikunnanohjaajat vois ottaa pussin käteen ja kerätä jätökset pois ja sillä siisti.

 32. 12
  sillälailla says:

  Onko tämä nyt sitä sivistystä? Ihan tosissaa nyt..

 33. 11
  Älkää maksako tyhjästä says:

  Jos ISS ei siivoa, niin ei sille pidä myöskään maksaa. Tässä tapauksessa lienee silminnäkijöitä ja kuvallista todistusaineistoa, että sopimuksen mukaista palvelua ei ole saatu, joten ei siitä ole mitään syytä maksaakaan. Vaihtakaa palveluntarjoaja johonkin toiseen, niin pökäle katoaa rappusista.

 34. 10
  vesijumppari says:

  Kyllä on tosi törkeitä uimahallin raput ja yleensäki käytävät ym. Ehdottomasti siivousta ja maalia. Hävettää mennä sisälle.

 35. 9
  muori says:

  KANNATTAS TARKISTAA VALVONTA KAMERAT PASKAAJA SIIVOOMAAN JÄLKENSÄ EI KUULU SIIVOUS ISS ITSE JOS OLISIN SIIVOOJANA KYSEISELLÄ FIRMALLA NIIN PISTÄSIN TEKIJÄN SIIVOOMAAN KILTISTI JÄLKENSÄ

 36. 8
  Nimetön says:

  mitäs ulkoistettaisiin seuraavaksi ?

 37. 7
  Nimetön says:

  On tässäkin taas uutisarvo hyvin alhainen. Poliisitv meininki!

 38. 6
  Jambo Hrwanda says:

  Lähdenkin tästä ulos teelle.

 39. 5
  Hätänen says:

  Ei ole. Kyllä kakka pitää aina ulkoistaa. Muuten tulee ikävä olo.

 40. 4
  Laskuttaja says:

  Toivottavasti tilakeskus ei maksa siivouslaskua.

 41. 3
  paappa says:

  Näin toimii tilaaja-tuottaja malli. Eikä maksa paljon.

 42. 2
  Mrui says:

  Tuo portaikko omistaa kyl muutoinkin semmoista tietynlaista maailmanlopun tunnelmaa. Ehkäpä ISS on päättänyt, että kyseiset artefaktit kuuluvat asiaan.

 43. 1
  Puskajussi says:

  Ulkoistaminen on huono asia!

Jätä kommentti