Oma juttu Yhteystiedot

Kolme huippukirurgia jutteli saavutuksistaan

10.05.2012 - 05:00

Kolme huippukirurgia jutteli saavutuksistaan.

Saksalainen kertoi, miten potilas oli mennyt oksasilppurin läpi, ja ainoa ehjä osa oli pikkusormi. Hän sai rakenneltua pikkusormeen koko käden ja lopuksi vartalon ja mies pääsi takaisin työelämään. Hänestä tuli niin kova työmies, että firmasta irtisanottiin viisi työntekijää, koska tämä teki viiden miehen työt.

Amerikkalainen kertoi miten mies oli pudonnut ydinreaktoriin, eikä hänestä jäänyt jäljelle kuin hiukset. Kirurgi sai tehtyä hiuksien alle pään ja vielä vartalonkin, ja uhri pääsi takaisin työelämään. Hänestä tuli niin kova työmies, että voimalasta irtisanottiin viisikymmentä huoltomiestä, koska tämä yksi teki niiden kaikkien työt.

Suomalaiskirurgi kertoi aamulla puiston läpi töihin mennessään haistaneensa voimakkaan pierun hajun. Hän otti taskustaan muovipussin ja kahmaisi pierun pussiin. Työmaalle päästyään hän asetteli pussin leikkauspöydälle ja teki persereijän. Hän työnsi pierun persereikään ja rakensi ympärille pakarat ja pikkuhiljaa koko vartalon. Hän nimesi miehen Jyrki Kataiseksi. Tämä uusi kaveri oli niin kova tekijä, että koko Suomi jäi työttömäksi.

Työtön

Kommentit (26 kpl)

 1. 26
  Hevi67 says:

  Mä en ymmärrä. Mikä oli se vitsi? Toihan lähinnä selitti viimeaikaisia tapahtumia. Niin, vitsiosuus oli vissiin toi hieman liioiteltu Sakemannin ja Jenkin osuus. Rauhoittavaa huomata, että joku muukin on huomannut, että joku haisee… nyt tiedetään miks.

 2. 25
  Aulis says:

  Eikös se Ihalainen ole se työministeri?

 3. 24
  reiska says:

  Katainen saa sitä mitä tilaa.. eli turpaan.

 4. 23
  Sana vapaa says:

  Mikä vitsi?!

 5. 22
  lauri says:

  taitaa kokkeleita v….ttaa kun tosiasiat päivän valoon tulevat

 6. 21
  Kelle says:

  Demari Hei oliko tosiaankin totuus hyvän tavan vastaista??

 7. 20
  pispalan hanu says:

  ei voi asiaa parenmin ilmaista

 8. 19
  Tulos pormestarin siisteyshankkeesta? says:

  Olikohan amerikkalainen Perusta?

 9. 18
  tietäjä says:

  nelisenkyt vuotta sitten vitsin kohde oli sorsa.

 10. 17
  Mimosa says:

  Tämä vitsi on niin hyvä että olen lukenut monta kertaa ja mielestäni tosi.Vähän on asioita joka naurattaa,tämä vitsi KYLLÄ.

 11. 16
  Nimetön says:

  Tämä juttu hävisi jo välillä palstoilta. Liekö ollut välillä ”usko tai älä” palstalla, tai tieteessä tapahtuu osastolla. Toimitus huomasi ilmeisesti kuitenkin, että vitsinä oli amerikkalaisen ja saksalaisen kirurgien liioittelu. Suomen osaltahan tarinassa ei ollut mistään vitsistä kyse. Todettin vain lääketieteen huono taso meillä.

 12. 15
  atalalaine says:

  Kunnianloukkaus! Poistettava heti!!! >:(
  2:seen AY-liikkeen touhut sitä väkeä irtisanoo

 13. 14
  Onni maalta says:

  Kyseessähän ei ole mielestäni todellakaan mikään vitsi, vaan tuiki tavallinen uutinen. Kuuluisi siis uutisosastoon ja sielläkin sen olisi pitänyt olla jo aikoja sitten.
  Jutusta selvästi huomaa, kuinka saksalainen ja amerikkalainen liioittelevat tekemisiään, kun taas suomalainen vaatimaton jöröjukka taasen vähättelee tekemänsä henkilön saavutuksia.

 14. 13
  Q-ukko says:

  Nimimerkki ”Moron lukija” osoittaa tyypillistä kokoomukselaista huumorintajutomuutta , ei sillä että vitsinä Katais-juttu oli huono koska se jäkimmäinen osahan on totta.

 15. 12
  turve says:

  Peppukipeyttä kommenteissa. Ihmiset hyvät, ottakaa se maalaisjärki käteen ja ajatelkaa lukemaanne, älkääkä vetäkö hernepalkoo heti keuhkoihin asti. Ja olihan vitsissa pieni todenjyvänenkin… :)

 16. 11
  Arska says:

  Vitsiosastolla pitää saada myös nimeltä mainiten heittää herjaa julkisuuden henkilöistä joiden yksityisyyden suoja on jopa KKOn mukaan alempi. Näin ollen myös Katainen on vapaata riistaa tällä palstalla.

  Moron toimitus voisikin siis tarkistaa alkavaa sensurointilinjaansa.

 17. 10
  TheJ says:

  Eikö ihmisillä ole huumorintajua?
  Käteinen on persereikä, piste.

 18. 9
  Erikarkki says:

  Kerrankin tulessa sellainen vitsi jossa huumori ja tosiasiat kohtaavat herkässä muodossa ! Se koira älähtää johonka kalikka kalahtaa . SUURI kiitos toimitukselle julkaisun johdosta !!!

 19. 8
  piatro says:

  niin,eihän tässä ollut mitään vitsiä…
  tosijuttu…

 20. 7
  IKÄNSÄ ILVES says:

  Vitsi on vitsi,,,,,”kalikka kolahtaa” jne,,

 21. 6
  Moron toimitus says:

  Olemme saaneet tästä vitsistä kielteistä palautetta. Muutaman suullisen, kolme sähköpostia, jotka on siiretty tänne nettiin kommenteiksi ja lisäksi muutaman suoraan tänne nettiin. Otamme palautteen huomioon tulevissa vitsien julkaisupäätöksissä. Vitsin julkaiseminen oli palautteen perusteella vikatikki, jota pahoittelemme.

 22. 5
  Moron lukija says:

  Mielestäni Vitsinmurjaisussa Jyrki Kataisen nimen käyttäminen oli asiatonta ja tahditonta.
  Jos vitsillä haluttiin osoittaa poliittista kantaa, se ei mielestäni sovellu lainkaan tällaiselle vitsipalstalle tai
  sitten ollaan tasapuolisia ja laitetaan vitsit Jutta Urpilaisesta, Paavo Arhinmäestä, Stefan Wallinista ja kaikista muista ministeritason vaikuttajista..
  Vitsit vitsinä ja naurut hersymään ilman politiikkaa,

 23. 4
  vitsinikkari says:

  Tällaiset jutut kuuluvat miestenlehtien vitsiosastolle. Jos morossa julkaistaan näin alaarvoisia vitsejä, niin lopetan vitsien kirjoittamisen ja lähettämisen kyseiselle palstalle. Toivottavasti muutkin tekevät samoin.

 24. 3
  Nimetön says:

  Tässä ei vitsi ollut se, jolle nauretaan, vaan se, että Moro julkaisi sen. Nähdään Aamulehden nykyinen taso parhaimmillaan. Ihme jos ei tätä käsitellä oikeudessa tai julkisen sanan neuvostossa.

 25. 2
  Demari says:

  ”Työttämän” toimitukseenne lähettämä kirurgi-vitsi alitti aika reippaasti kaikki hyvän tavan mukaiset säännöt siitä, mitä lehdessä kannattaa julkaista. Uskon, että toimituksessa on tapahtunut virhearvio siinä, mikä on naurettavaa ja mikä ei. Silloin kun lähettäjän hyvän tavan arviointi pettää, siirtyy vastuu tietenkin toimitukselle varsinkin, kun ”vitsissä” mainitaan nykyinen pääministeri hyvin halventavalla tavalla.

 26. 1
  turvat kylessä says:

  Asiaa. Panee rahaa likoon, vaikka kassa on pikkanen ja palkat niskassa…

Jätä kommentti