Oma juttu Yhteystiedot
Angry Birds Land

Nostavatko Vihaiset linnut Särkänniemen uuteen lentoon? Panetko omat rahasi likoon?

30.04.2012 - 11:31

Kesäkautensa avaava Särkänniemen huvipuisto houkuttelee kävijöitä tänä kesänä vihaisten lintujen avulla. Huvipuistoon on rakennettu supersuosioon nousseen Angry Birds –ilmiön henkinen teema-alue, joka jo ennen avautumistaan on kerännyt maailmanlaajuista huomiota. Vedonlyöntiyhtiö Unibet uskoo, että Angry Birdsit nostavat Särkänniemen kävijämäärän kasvuun ja yli 600 000 asiakkaan rajapyykin ylittyvän tänä kesänä.

Särkänniemen panostus Angry Birds -huumaan voi olla ratkaiseva tekijä yrityksessä saada kävijämäärät nousuun. Puistossa vieraili viime kesäkauden aikana vain 500 000 kävijää, mikä oli melko kova lasku edellisiin vuosiin verrattuna.

Ainakin ennakkohuomion perusteella Angry Birds -teema-alue kiinnostaa: aiheesta on YLEn mukaan kirjoitettu maailmanlaajuisesti jo yli 1700 juttua. Särkänniemen johtaja Miikka Seppälä kertoi samassa yhteydessä uskovansa, että vihaiset linnut tuovat Särkänniemeen noin 100 000 asiakasta lisää viime kesän puoleen miljoonaan kävijään. Angry Birds on koukuttanut ympäri maailmaa 600 miljoonaa fania, joten myös ulkomaisia kävijöitä lienee luvassa yhä enemmän.

Peliyhtiö Unibet uskoo, että jo ilmiöksi nousseet linnut ponnauttavat Särkänniemen kävijämäärän tänä kesänä täysin erilaisiin lukemiin kuin mihin huvipuisto viime kesänä ylsi. Yhtiön antama kerroin sille, että Särkänniemessä vierailee kesäkauden aikana yli 600 000 henkeä, on 1,72. Kerroin tuon maagisen rajapyykin alle jäämiselle on puolestaan 2,00.

Särkänniemen kesäkausi alkaa huvipuistolaitteiden käynnistyessä toukokuun alussa ja päättyy syyskuussa, kun huvilaitteet siirretään talviteloille.

Unibetin kertoimet:

Saavuttaako Särkänniemi kesäkauden aikana yli 600 000 kävijää?

Kyllä 1,72

Ei 2,00

Jätä kommentti