Oma juttu Yhteystiedot
Pyttihinta

Kommentit (20 kpl)

  1. 20
    beroliina kirjoitti:

    Ei tämmöinen hintavertailu ole mistään kotoisin.
    Samalla kertaa pitäisi nähdä ravintolan kiinteiden kulujen nousu samalla ajalla, siis vuokra +muut tilojen kulut ja henkilöstökulut.
    Tällaisenaan tiedoittaminen on vain skandaalihakuista.

  2. 19
    Nimetön kirjoitti:

    Asiakas on omistaja, onkohan näin?

  3. 18
    Nimetön kirjoitti:

    Hienoa, että Osuuskauppa teki taas sen minkä osaa. Taso laskee, hinta nousee.

    nimim.koska tämä hullutuS loppuu

  4. 17
    Nimetön kirjoitti:

    Kysymällä selviää. Tillikan pyttipannu pitää sisällään kotimaista perunaa, sipulia, Veljekset Mattilan sipuliteemakkaraa ja Veljekset Mattilan palvilihaa, nämä paistetaan keskenään voissa. Ei ole pakastetuote eikä muutenkaan valmis pussituote.

  5. 16
    Nimetön kirjoitti:

    Pyttipannun tasokäyrä taas on mennyt vielä jyrkemmin vastakkaiseen suuntaan. Parempaa pyttipannua on jo pitkään saanut Plevnasta ja Wanhasta Tapista.

  6. 15
    Nimetön kirjoitti:

    Olen jo pitkänaikaa ajatellut mennä Tillikkaan
    verestämään muistoja tilaamalla pyttärin,mutta jos nää kirjoitukset pitää kutinsa niin taitaapa jäädä vaan vanhojen hyvien aikojen muisteluksi.
    Siis ei kun omasta jääkaapista “jämät” leikkuulaudalle ja pyttärintekoon. Tulee muuten hyvää ja tietää mitä syö.
    Ellu

  7. 14
    Nimetön kirjoitti:

    Jos on totta että pyttäri on Tillikassa einespakste niin Huh Huh.Ravintola koulutus on mennyt penkinalle kun parhaissakin pihviravintoloissa on esim kermaperunat eineksiä ja vielä kylmiä kun on ollut liian vähän aikaa mikrossa.Annoksen hinta kuin oli paikanpäällä tehty. Kun tyttäreni oli alle 18 vuotias eikä voinut anniskella hänen työhönsä kuului Turkulaisessa ravintolassa lämmittää lounaskokin etukäteen paistamat leikeet ja muut lihat.Vain pakasteranskikset lataselle ja sillä selvä. Sinä olet asiakas.Ennen kuin tilaat käy keittiössä ja katso onko ruokaaineet aitoja ja onko kokilla päähinettä ettei sinun tarvitse kenenkään hiuksia syödä.Otti pirusti päähän kun perheen kanssa vietettiin joulua muka arvostetussa hotellissa.Ruoka oli jossain einestehtaassa tehtyä ja kun Tapanina meni sähköt selvisi ettei keittiössä ollut oikeastaan lainkaan henkilökuntaa.

  8. 13
    pikmäk kirjoitti:

    Voiskos joku laskea samalla periaatteella miten on grillituotteiden, hampurilaisten jne. hinnat muuttuneet vuosien saatossa. Itsestäni ainakin tuntuu että niissä vasta kehitys on hurjaa ollutkin. Itse kävin vielä 10-20 vuotta sitten useinkin lähigrillillä syömässä pikkunälkään, välipalaksi, hampparin tai makkaraperunat ja palan painikkeeksi purkin maitoa, eikä maksanut paljon. Nykyään on näitä hienoja mäccäreitä ja hesburgereita joissa kaupataan jotain hemmetin “aterioita” ja hampurilaisten pienoismalleja hintaan joka ei ole juurikaan pienempi kuin “oikean” ruokapaikan kunnollisen ruoka-annoksen. Ja mitä siihen grillien “ateriaan” sitten kuuluu….? Useimmiten se surkean pieni hampurilainen, muutama hassu ranskalainen ketsupissa (laskekaa niiden lukumäärä joskus, saisko siitä yhden perunan tehtyä?), jäitä täynnä oleva pahvimuki ja sen verran kokista kuin niiden jääkuutioiden lataamisen jälkeen mahtuu, eli ei paljon. Eipä houkuttele! Ennen menen vaikka “esson baariin” syömään kunnon lämpimän anterian, veitsen ja haarukan avulla, posliinilautaselta ja maksan siitä muutaman euroa enemmmän jos sitäkään.
    Toisaaltaan niinhän se taitaa olla, ei se hullu ole joka pyytää vaan se joka maksaa!?

  9. 12
    Petsku kirjoitti:

    Tillikan spydäri ei eroa millään tavalla S-ryhmän Coop -spydäristä. Moisen kilohinta on alle euron! Ja kun annosta jatkaa jollakin sopivalla höysteellä mitä jääkaapista löytyy, niin maku hakkaa Tillikan jo 100-0. Olen aina ollut pyttipannu-friikki, jos jostakin osuu eteen spydäri, niin se on pakko syödä vaikka ei olisi nälkäkään. Tillikan spydäri on sitä alhaisinta kastia lajissaan.

  10. 11
    Nimetön kirjoitti:

    Olimme taannoin ruokailemassa ulkolaisten työvieraiden kanssa Tillikassa. Ihmettelin jo mennessä ravintolavalintaa,onhan Tampereella ruokapaikkojakin.
    Alkuruuan alustana oli tumma leipä, joka oli niin kovaa, että haarukka taipui mutkalle. Pihvi oli sitkeää ja kastike valmiskuraa, joka ei maistunut millekkään. Jälkiruoka ei edes jäänyt mieleen.
    Nolotti ulkolaisten vieraiden puolesta.
    Lisää vaan ABC-asemia. Sinnehän se kaikki väki menee.

  11. 10
    Nimetön kirjoitti:

    Tillikan pyttipannu on ollut jo vuosia valmis pakaste tuote jonka lämmittämiseen ei kokin työpanosta tarvita. Kova hinta einesruoasta.

  12. 9
    Nimetön kirjoitti:

    Tillikan hinnat ovat nousseet sitä vauhtia, että ei sinne enää tavallinen asiakas pysty menemään. Hinnat ovat kuin huippuravintoloissa, mutta puitteet kuin kansankuppilassa. Ravintolapäälliköllä olisi nyt peiliin katsomisen paikka. Ei Tillikka ole mikään eliittipaikka. En yhtään ihmettele, että iltaisin paikat ovat tyhjillään. Järkevällä hinnoittelupolitiikalla saataisiin ihmiset taas palaamaan perinteiseen Tillikkaan. Ei kannata kaikkia ravintoloita pilata – Korva-Tillikka pilattiin jo.

  13. 8
    Ajatkin vaihtuvat kirjoitti:

    Tillikan pyttipannu on suoraan verrannollinen hintansa ja laatunsa suhteen siellä istuvan väestöryhmän kanssa. Muinoin kuuli vielä maakunnissa ja pääkaupunkiseudulla kysyttävän, että “onkoos teillä sielä Tampereella vielä se Tillikka?”.

    Ei huhuilla enää sen tiedon perään.

  14. 7
    Artsi kirjoitti:

    Ei se Tillikan pyttäri ole muutoinkaan takavuoskymmenten kaltainen.Se tulee valmiiksi silputtuna & muoviin käärittynä kuumennettavaksi paikan päällä. Täys varjokuva siitä, mitä 30 vuotta sitten.Ihmiset maksavat mielikuvista.Sama siis mitä heille syöttää.

  15. 6
    hämäys? kirjoitti:

    Minkä takia tuo aika-akseli tuossa taulukossa on noin omituinen…

  16. 5
    Ei euron syy kirjoitti:

    Tavalliseen tapaan taas syytetään euroa kaikesta mahdollisesta. Taulukosta kuitenkin selvästi näkee että euroon liittyminen ja sitä seuraavat vuodet ovat reaalihinnan laskun aikaa. Kertoisikohan tämä enemmänkin kilpailun vähäisyydestä kun elintarvikeala, myös ravintola-ala, on muutamien suurten toimijoiden käsissä.

  17. 4
    Muisteleva kirjoitti:

    Koskas Tillikka siirtyi S-ryhmään? Ja missä kohti näkyy arvonlisäveron alennus? Uskomatonta, mutta niinhän menee kaikki!

  18. 3
    Ekonomi kirjoitti:

    Eurohuijaus on kiistatta Suomen historian suurin huijaus. Kansa ei vieläkään tajua mitään, vaan maksaa hiljaisena vaikkapa 5 € (30 mk) tuopillisesta Korvatillikan rapakaljaa.

  19. 2
    Nimetön kirjoitti:

    Juuri näin on käynyt kaikille elintarvikkeille ja muille joka kodin kulutustavaroille, rakentamisesta puhumattakaan.

    Kyllä kansa tietää! Nahoissaan!

  20. 1
    Nimetön kirjoitti:

    Näin se markka muuttui euroksi. Suomalaiset houkuteltiin aikoinaan eu:hun lupailemalla ruuan hinnan laskua.

Jätä kommentti