Oma juttu Yhteystiedot
tavaraasema 24

Kommentit (22 kpl)

 1. 22
  ...kaikkee tarvi hävittää says:

  Onko tuota ny pakko purkaa? Jos se on tiellä, se kierretään. Pikku mutka myös pitäisi ajonopeudet hillittyinä muuten niin suoralla kadulla.

 2. 21
  pena says:

  Huonosti kuvattu video ihan kuin kuvaajalla olisi kiire johonkin muualle

 3. 20
  P-M says:

  Halloween -musiikki videossa …jätkät hei oikeesti.

 4. 19
  TODELLISUUS says:

  JÄRJEN KÖYHYYTTÄ ALKAA SIIRTÄMÄÄN KYSEISTÄ RAKENNUSTA.MUTKA KADUSSA TOISTAISEKSI PARAS RATKAISU. MIKÄLI RAKENNUKSELLE EI LÖYDY JÄRKEVÄÄ KÄYTTÖÄ NYKYISELLÄ PAIKALLAAN PURKU ON AINOA TODELLINEN VAIHTOEHTO. KATU EI OLE MIKÄÄN SYY RAKENNUKSEN PURKAMISELLE TAI SIIRROLLE. ”YKSINKERTAISTEN” PÄÄTTÄJIEN OLISI SE TIEDOSTAA.

 5. 18
  Höh ! says:

  Mitä kauheeta tossa muka oli ???
  Ihan tavallinen tyhjä talo, valoakin tuli ikkunoista erittäin paljon.
  Mistä ihmeestä joku pösilö keksi käyttää sanaa hyytävä.
  Oli kyllä yritetty tehdä puoliväkisin hyytäväksi pimputtelumusiikilla, mutta ei se sen hyytävämmäksi muuttunut, tavallinen talo ja se siitä.

  Itse lapsena juoksin Ekan kanssa vaikka minkälaisilla purkutaloilla ympäri Tamperetta, löytyi joskus pikkupoikien aarteita ja joskus vähän isompienkin, mutta vaikka tyhjiä purkutaloja koluttiin paljon varsinkin iltaisin, yhtään hyytävää taloa ei löytynyt noina vuosina, mielenkiintoisia kylläkin ja nekin ovat kaikki jo aikaa sitten purettuja.
  Semmosta se sitte o.

  Timo

 6. 17
  Tesoman asema says:

  Voisiko tavara-asemasta tehdä 4 300 000 eurolla Tesomalle juna-aseman?

 7. 16
  Mari says:

  Miksi Tampereella kaikki vanhat rakennukset halutaan purkaa ? Annikin puutalokortteliakin yritettiin monta vuotta pistää maan tasalle, mutta loppujen lopuksi siitä tehtiin suojelukohde. Mielestäni jotain pitäisi säilyttää myös tuleville sukupolville. Itseäni ainaki kiinnostaa enemmän vanhat puutalot kuin vaikkapa Hämpin parkki..

 8. 15

  UUSI KULTTUURINEEN MOKA MAHDOLLISUUS TIEDOSSA, JOS TÄMÄ UPEA RAKENNUS PURETAAN..SIITÄHÄN VOIS SUUNNITELLA VAIKKA MITÄ TILOJA HYÖTY KÄYTTÖÖN. OLI MIELENKIINTOISTA NÄHDÄ SE PIKA VIDEOITSE NETISTÄ. KIITOS!

 9. 14
  Nimetön says:

  Siellähän olis asunnuttomille lämmin ja suojaisa paikka.

 10. 13
  mievaa says:

  ÄLKÄÄ VAAN PURKAKO!!

 11. 12
  Alekssanteri says:

  Ehdottomasti suojeltava. Vähän mielikuvitusta peliin, niin tuosta saa vaikka mitä toimivaa aikaseksi.

 12. 11
  Olin töissä tuolla says:

  Kaikista tiloista ei oo ees kuvia. ”vanha lämmin”, Trukkikorjaamo jossa ”rasvamonttu” on tyystin jäänyt kuvaamatta. Eikö niihin pääsyä ollut? Ja Yläkerran ruokala, sosiaalitilat myös. Ei oo kasonen paikka nyt, eikä silloin kun se työmaani oli. Onneksi muutimme pois siltä vuonna 1990.

 13. 10
  Paappa says:

  On niitä huonompiakin purettu, ainakin Turuus.
  On kyllä surkee video.

 14. 9
  Säästöbudjetti says:

  Tavara-asema pitää ehdottomasti säilyttää. Onko vilkkaan Ratapihankadun rakentaminen lainkaan tarpeellista, Tammela ei liikenteensä ohjaamiseksi sitä tarvitse. Minusta Viinikan liikenneympyrästä tulevaa liikennettä on turha ohjata nykyisiltä reiteiltään Tammelaan, melu ja pakokaasut haittaavat asukkaita, vihannestoria sekä asemalla junia odottavia ihmisiä. Onkohan Tammelan suunnittelu usein vaihtuville kaupungin virkamiehille liian vaativa asia, pitäisikö hakea apua ja tukea suunnittelukilpailun kautta.

 15. 8
  Punti says:

  En tiedä miten leveäksi ratapihankatu on suunniteltu, mutta jos se on seitsemän metriä leveä, saisi pohjoisesta etelään menevän 3,5m kaistan sopimaan radan ja tavara-aseman välistä. Toista kaistaa varten pitäisi purkaa rakennusta ratapihan puolelta 3,5 metriä. Ellei sitten puhkaise kaistan mentävää aukkoa rakennuksen läpi.
  Rakennus on melko suuri eikä merkittävästi kärsisi vaikka sitä vähän kaventaisi.
  Näin saataisiin säilytettyä suurin osa rakennuksesta ja sen hieno julkisivu sekä kadusta tulisi suora.
  Rongankadun alikäytävän sisäänmenoaukon päällä oleva betonitaso radan vieressä on myös seitsemän metriä leveä, jota pitkin katua on ehkä suunniteltu.

 16. 7
  Nainen 23v. says:

  Aivan ihana vanha rakennus! Hullujen hommaa suunnitella vanhojen kauniiden rakennusten purkua uusien palikkatalojen ja asfalttiviidakoiden ym. tieltä! En missään nimessä kannata tällaista kehityskulkua! Tavara-aseman kaltaisissa rakennuksissa on TODELLISTA arkkitehtuurista, kulttuurista ja historiallista arvoa. Tämäkin rakennus on sen verran hyvässä kunnossa, ettei sen restaurointi paljon kaupungin kukkaron päälle kävisi. Kyllä nyt täytyy laittaa suunnitelmat uusiksi ja jättää sekä tavara-asema, Morkku että veturimiesten talot rauhaan! Uutta toimintaa vain näihin rakennuksiin niin säästetään edes muutama Tampereen arkkitehtoninen helmi!

 17. 6
  andy says:

  Aivan loistava rakennus, pienellä pintaremontilla esim toimistohotelliksi ja yläkertaan kahvio, taikka sitten kansalaisopiston käyttöön kaupunkilaisten ideapajaksi.

 18. 5
  TEOSTO says:

  Kovasti tuo videon musiikki kuulosti Halloween-elokuvan tunnusmusiikille. Toivottavasti siitä on maksettu Teostolle asianmukaiset korvaukset ;)

 19. 4
  Nimetön says:

  VANHA TAVARA-ASEMA PALVELISI ERINOMAISESTI OPISKELIJA-ASUNTOLANA. SIJAINTI KESKEINEN JA VÄHÄVARAISILLE MAHDOLLISESTI EDULLISEMPANA ASUMISMUOTONA. PIENELLÄ REMONTILLA SAATAISIIN TOIMIVA KOKONAISUUS.

 20. 3
  Lentävä kalanpää says:

  Nuo puuarkut, joissa on jotain vanhoja työhaalareita, on tosi hienoja!

 21. 2
  Pispalan sportteri says:

  Tuohan on aivan erinomainen tuo tavara-asema sisältäkin! Siihen saisi hienoja kaupallisia toimia kuten vaikka talvi-ajan torimyyntiä.
  Näin vanhoista ja keskeisistä taloista ei Tampereella ole runsaudenpulaa. Missään nimessä autokadun vuoksi ei tätä saa tuhota!

 22. 1
  Sentraali says:

  Voi kauhee, kyllä oli kamala video!!! Varsinkin kun noustiin portaita meinas tulla pissat housuun…! Miten saan ens yänä nukuttua??

Jätä kommentti