Oma juttu Yhteystiedot
10137.jpg

Kommentit (7 kpl)

 1. 7
  Silvia uljas says:

  Vai video hienot masemat

 2. 6
  Nimetön says:

  Nää oli kyllä jo aika pulskan näkösiä oravia… Vai tekikö sen vaan talvikarva ja kuvakulmat? Älkää ylensyöttäkö niitä!

 3. 5
  JTK-TAMPERE says:

  oravat on suloisia. jokin aika sitten oli lehdessä perheenäiti,joka oli peloissaan oravista? minua enemmän pelotti kesällä kulkea rantamaisemissa,kun isot oravat ajamattomassa parrassaan olivat tuttipullo suussa,toisilla tölkki ja käytös,kuin peräkorven miehillä,lippalakki päässä alushousuissa ja jeesussandaalit jalassa,vähän matkan päässä olikin sitten tapolan mustan makkaran raaka-ainetta päässyt rannalle kyttään,jos joku vaalea nainen eksyisi syrjäiseen paikkaan. että on meillä muitakin otuksia,josta on enemmän vaaraa ja aikuisille ihmisille. mutta,sen sanon,etten mistään hinnasta muuta tesomalle kaikkien rotujen sulatusuuniin. toinen samanlainen paikka on hervanta

 4. 4
  Purtu says:

  Jos orava puraisee tyhjän käden sormia, sitä ei saa irti toisella kädellä, sillä orava iskee heti hampaansa siihen toiseen käteen. Sitä ei saa irti ravistelemallakaan.
  Joten älkää ojentako tyhjiä käsiänne suloisille naskalihampaille. Eikä varsinkaan sen jälkeen, jos olet juuri ruokkinut niitä ja syötävät loppuivat jo.

 5. 3
  Make says:

  On ko. oravista kokemusta.

  Kauneimman ruskan aikana kuvasin järven rantoja. Siinä kuvakulmia tähtäillessäni tajusin, että jokin nykii farkun lahjetta. Oravahan se siinä istui jalkaterällä ja katseli suoraan silmiin :)

 6. 2
  Jari Mylläri says:

  Oravilla on hyvä mainostoimisto.

 7. 1
  junior says:

  Ohhoh, onpa suloisia!

Jätä kommentti